GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPECULAȚII

Nord-coreenii susțin că au primit o scrisoare de la liderul suprem Kim Jong-Un! Care este scopul acesteia

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 17:29

Presa din Coreea de Nord încearcă să pună punct zvonurilor privind moartea liderului suprem Kim Jong-Un. Dovezile nu sunt însă concludente.

Întreaga planetă e interesată de soarta dictatorului din Coreea de Nord. Mai multe publicații importante din Japonia și Hong Kong au anunțat moartea lui Kim Jong-Un, iar astăzi a apărut prima reacție din Coreea de Nord. Rodong Sinmun, o publicație aflată sub controlul statului, susține că a primit o scrisoare din partea lui Kim. Aceasta e destinată muncitorilor de la resortul Wonsan-Kalma, acolo unde spionii sud-coreeni cred că se află liderul din țara vecină. 

„Liderul suprem Kim Jong-Un ne-a trimis o scrisoare de apreciere pentru muncitorii care s-au dedicat construirii zonei turistice Wonsan-Kalma”, informează Rodong Sinmun.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre Kim Jong Un:

Temuta Kim Yo Jong, posibila înlocuitoare a lui Kim Jong-Un, are legături cu sportul: o vizită istorică la Jocurile Olimpice + cine a poreclit-o „Ivanka Trump din Coreea de Nord”

+10 FOTO

„Fiul” dictatorului Kim Jong-Un » Povestea primului marcator nord-coreean din Serie A, „izolat” de ambasadă

Scene haotice în Coreea de Nord, după informațiile contradictorii despre Kim Jong Un! Oamenii au golit rafturile, iar elicopterele zboară la altitudine joasă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valdin
valdin  •  27 Aprilie 2020, 19:08

Aha , o scrisoare loco :))) De nu iese pe sticla ? :))

vlad.dracul
vlad.dracul  •  27 Aprilie 2020, 19:04

Nord-coreenii l-au pus pe *** în geam ca să-i încaseze pensia (la figurat vorbind, fireşte). Ca orice regim totalitar estic, autorităţile de la Phenian ascund adevărul, numa' că adevărul are proprietatea asta ciudată de a ieşi la iveală, mai devreme sau mai târziu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistorkokir
maistorkokir  •  27 Aprilie 2020, 18:15

Din ce zice Basescu, e o situatie nasoala rau pt nort korea, micul *** pare-se ca a mierlit-o, si nu a lasat un mostenitor, sau ma rog, e prea tanar fiul acestuia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează