GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

Dezvăluiri incredibile din Brazilia » Noul iubit al mamei lui Neymar a fost cuplat cu mai mulți bărbați în trecut, inclusiv cu bucătarul personal al fotbalistului

Mama lui Neymar alături de noul ei iubit, în vârstă de doar 22 de ani // sursă foto: Instagram @ nadine.goncalves +6   FOTO
Mama lui Neymar alături de noul ei iubit, în vârstă de doar 22 de ani // sursă foto: Instagram @ nadine.goncalves

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 17:00

Mama lui Neymar, Nadine Goncalves (52 de ani), a dezvăluit în urmă cu o zi faptul că se află într-o relație cu Tiago Ramos, un tânăr de doar 22 de ani.

Iar acum, detalii senzaționale au ieșit la suprafață din Brazilia: înainte de aventura din prezent, Tiago s-a iubit cu mai mulți bărbați. Unul din ei, chiar bucătarul personal al lui Neymar.

Relație de 3 ani cu un om de afaceri milionar

Conform The Sun, Tiago Ramos a fost într-o relație cu bucătarul personal al lui Neymar, Mauro, înainte de a-și începe relația cu mama fotbalistului. De asemenea, tânărul de 22 de ani a mai fost cuplat cu un actor brazilian faimos, Carlinhos Maia, și cu un comediant.

Dezvăluiri incredibile din Brazilia » Noul iubit al mamei lui Neymar a fost cuplat cu mai mulți bărbați în trecut, inclusiv cu bucătarul personal al fotbalistului
Carlinhos Maia, fostul iubit al lui Tiago // sursă foto: Instagram @ carlinhosmaiaof

Jurnalista braziliană Fabia Oliveira a dezvăluit că, pe lângă toți aceștia, Tiago a fost într-o relație de scurtă durată și cu un consultant de relații publice, numit Irinaldo Oliver.

„Am fost împreună cu Tiago din 2017 până la jumătatea anului 2018. Am fost șocat să aud de noua sa relație. Am știut dintotdeauna că are ochi și pentru femei, dar nu mă așteptam vreodată să îl văd cu una”, a declarat Oliver pentru ziarul O Dia.

Însă cea mai notabilă fostă relație a lui Ramos a fost cu un om de afaceri milionar, numit Eduardo Pereira. Trei ani a durat romanța acestora, timp în care Tiago „a trăit ca un prinț” conform spuselor jurnalistei Fabia Oliveira: într-un conac luxos și conducând mașini scumpe.

Noul iubit al mamei lui Neymar, mai tânăr cu 6 ani decât fotbalistul

Tiago Ramos e fan Real Madrid și s-a cunoscut deja cu jucătorul de la PSG, cei doi având și o poză împreună. Neymar are 28 de ani, fiind cu șase ani mai mare decât posibilul său nou tată vitreg. 

„Să fii fericită mamă. Te iubesc!”, i-a transmis Neymar mamei sale, atunci când aceasta s-a afișat alături de noul ei iubit.

+2 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri:

Scandal imens provocat de Paulo Vinicius » Brazilianul ar fi fost prins băut la volan, după ce și-ar fi agresat soția!

VIDEO „E sănătos ce faci?” Însărcinată în nouă luni, Alex Morgan nu renunță la antrenamente

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  14 Aprilie 2020, 05:03

Cea mai de succes investigație a GSP?

972520872778599
Carlos Mendoza  •  14 Aprilie 2020, 00:05

Every blessing is a curse...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează