GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EMISIUNE

Moment HALUCINANT la MasterChef » O concurentă, eliminată direct: „Unul dintre cele mai violente momente din istoria show-ului”

Saray a fost eliminată direct de la MasterChef Spania după ce și-a prezentat farfuria șocantă // sursă foto: Captură Twitter @ MasterChef_es
Saray a fost eliminată direct de la MasterChef Spania după ce și-a prezentat farfuria șocantă // sursă foto: Captură Twitter @ MasterChef_es

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 17:21

Saray, o concurentă a emisiunii MasterChef din Spania, a fost eliminată din competiție după ce a cauzat un scandal teribil: aceasta a prezentat o farfurie pe care se afla o potârniche negătită.

„Ai fost lipsită de respect față de toată lumea. Ceea ce ai făcut nu are nicio justificare. Ai râs de toți. Nici măcar să nu îți deschizi gura să vorbești, pentru că nu poți avea ceva de zis în apărarea ta”, au fost cuvintele dure adresate concurentei de către Jordi Cruz, unul dintre jurați, conform Marca.

Farfuria concurentei în vârstă de 27 de ani din Cordoba a întors stomacurile juraților și ale telespectatorilor pe dos: aceasta conținea o potârniche crudă, nici măcar jumulită, alături de câteva roșii pe post de ornament.

Unul dintre cele mai violente momente din istoria MasterChef”, descrie Marca întâmplarea.

Moment HALUCINANT la MasterChef » O concurentă, eliminată direct: „Unul dintre cele mai violente momente din istoria show-ului”
Farfuria concurentei MasterChef // sursă foto: captură Twitter @ masterchef_es

Concurenta se scuză

„Ce puteam să fac în 20 de minute?” au fost cuvintele concurentei, vizibil afectată de reacția juraților.

„Să te lăsăm să intri pe acea ușă a fost marea greșeală pe care am făcut-o în acești 8 ani de emisiune. Aș aprecia dacă ți-ai da jos șorțul, pe care nu îl meriți, și ai ieși pe acea ușă”, a ținut să adauge juratul Jordi Cruz, vehement.

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri de actualitate:

Ciprian Marica, prima reacție oficială de la apariția videoclipului controversat: „Eu fraier, nu?”

Coronavirus creat în laborator? Reputatul Anthony Fauci, despre teoria lui Donald Trump privind COVID-19: „Acolo a evoluat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gago747
gago747  •  05 Mai 2020, 23:32

La toată faza asta cel mai prost a ieșit potîrnichea. În loc să se bucure de viață împreună cu potîrnichiul ei, face sluj în farfurie printre roșii cherry ...

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  05 Mai 2020, 19:30

Master Chef face parte din categoria subproductiilor de televiziune. Concurentii nu pregatesc preparate speciale, elaborate si bine prezentate, ei fac niste chestii incropite la repezeala si pe care nimeni nu si le-ar dori vreodata in farfurie. Primeaza show-ul si nu gastronomia. Asa ca o mortaciune cu gogonele si ceva verdeturi are doar scopul de a frapa, a se intelege scarbi, si nu cuceri sufragiile juriului. Cine ar mai fi auzit vreodata de d-ra Saray daca nu facea chestia asta? La fel cum individa cu barba castiga Eurovisionul si apoi nimeni nu a mai dorit vreodata s-o vada sau asculte.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  05 Mai 2020, 18:57

producatorii si cei care ii dau aces pe acea usa pentru a intra cu preparatul pt a putea fi jurizat ce pazeau ? vrajeli .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează