GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SOCIAL

Ce a făcut o femeie după ce a găsit într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui un portofel cu 1.800 de euro

Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 17:29

O femeie de 35 de ani din județul Călărași este cercetată de polițiști după ce și-a însușit un portofel găsit într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui.

Portofelul conținea 1.800 de euro, 150 de lei, acte și un card bancar și a fost declarat dispărut de o altă femeie de 58 de ani din Breaza, județul Prahova, printr-o sesizare la Poliție, informează digi24.ro.

Întrucât doamna care a găsit portofelul nu l-a predat autorităților sau propietarului în termenul legal de 10 zile, ea e acuzată acum de „însușirea bunului găsit” și riscă să facă între o lună și trei luni de închisoare sau poate primi o amendă.

După intervenția poliției, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și returnat victimei.

Citește și alte știri extra-sport:

Descoperire șocantă în pereții noii lui case! Ce a găsit bărbatul alertat de un zgomot suspect

Klaus Iohannis, declarații importante despre restricțiile de după 15 mai: ce se redeschide și ce se întâmplă cu activitățile sportive

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
388636538655208
Dan Mihai Moroianu  •  13 Mai 2020, 08:31

Cine ne garantează că portofelul cu banii și actele ar fi ajuns la păgubit!

shynetm
shynetm  •  12 Mai 2020, 18:01

Sunt 50-50 la faza asta. Da, era un bun ce nu ii apartinea, dar totodata proprietarul a fost neglijent (sa nu zic prost). Gasisem la un moment dat 50e intr-o benzinarie si i-am predat vanzatorului. Probabil el si i-a insusit, habar nu am. Dar daca erau 1800e m-as fi gandit de 2 ori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează