GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

OFICIAL: prima țară care anunță al doilea val de coronavirus » Ce măsură de relaxare l-a pornit

Oameni care luptă împotriva virusului la Beijing, foto: Guliver/gettyimages
Oameni care luptă împotriva virusului la Beijing, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 20:10 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 21:12

Experții în sănătate din Coreea de Sud au anunțat că țara trece prin al doilea val de coronavirus, deși numărul de noi infectări este mic, anunță BBC. 

Coreea de Sud a fost una dintre țările care au acționat prompt și eficient în startul lui 2020, când numărul de cazuri de infectați cu noul coronavirus a escaladat rapid în tot Extremul Orient. Experții spun că primul val de noi cazuri s-a oprit în aprilie. 

Al doilea val de coronavirus, din mai 

Noi focare de coronavirus au revenit în mai, deși țara a avut chiar 3 zile consecutive în care nu a raportat niciun nou caz. Luni, oficialii au anunțat că au 17 cazuri noi, cu focare pe lângă cluburile de noapte și diferite depozite. Doctorii spun că un weekend de relaxare de la începutul lui mai ar fi pornit noul val. 

280 de oameni au muritde când țara a înregistrat primul caz de COVID-19, în ianuarie 2020

Citește și alte știri despre noul coronavirus:

A refuzat Grigor Dimitrov testul? » Bulgarul a avut febră încă de vinerea trecută, managerul lui admite: „Nu am fost disciplinați”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kluing2001
kluing2001  •  24 Iunie 2020, 08:16

Wow, socant, am inceput sa tremur....astept valul trei care va numara probabil tot atatea cazuri.....adica 3, nu 17......in rest "respect" bogdanel.......cam acelasi pe care il ai si matale pt legi in dispretul societatii.

bizantinul
bizantinul  •  23 Iunie 2020, 21:41

Parca erau buni purtatori de masca:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează