GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VEDETĂ TV

GALERIE FOTO Olga Delia, apariții spectaculoase în fiecare dimineață! Cum se caracterizează vedeta TV

Olga Delia +20   FOTO
Olga Delia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 07:54

Olga Delia, co-prezentatoarea matinalului Star Matinal, de la Atena Stars, este una dintre cele mai apreciate apariții de la TV.

Frumoasa blondă îi încântă mereu pe telespectatori cu prezența sa și cu energia pe care o arată în fiecare dimineață. Olga (22 de ani) este din Pitești, iar acum studiază la ASE. Frumoasa blondă se caracterizează drept o fată simplă, timidă cu persoanele pe care nu le cunoaște și că visează mereu cu ochii deschiși.

Olga spune că vrea să facă lumea un loc mai bun, că este foarte sensibilă și nu face niciodată primul pas într-o relație.

Vezi în galeria foto de mai jos imagini spectaculoase cu Delia

+16 FOTO

   Vezi și:

Iuliana, cea mai hot apariție la TV! Ce calitate ar trebui să aibă bărbat ideal: „Sunt greu de strunit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
139226857413709
Maximilian Alforno  •  27 Mai 2020, 12:15

thots

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close