GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Opinie radicală despre război: „Toți rușii sunt ucigași, la fel ca Putin!”

Olya Polyakova
Olya Polyakova

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 10:59 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 11:28

Talentata cântăreață Olya Polyakova (43 de ani) a interpretat imnul Ucrainei înaintea meciului caritabil pe care Șahtior l-a disputat, în Grecia, în compania lui Olympiakos (0-1). Ucraineanca a avut un mesaj dur la adresa invadatorilor ruși. 

Olya Polyakova susține că ucrainenii nu vor uita niciodată crimele sângeroase comise de armata lui Vladimir Putin în Ucraina, acuzându-i de complicitate pe toți ce care sprijină invazia rusească din țara sa. 

Apropiatul lui Putin, accident la hochei » Ce a pățit Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului
HOCHEI
Apropiatul lui Putin, accident la hochei » Ce a pățit Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului

Olya Polyakova, virulentă la adresa Rusiei: „Toți cei care susțin acest regim sângeros sunt complici”

Toți rușii sunt aceiași ucigași, la fel ca Putin. Nu va exista iertare pentru ei. Nu știu câte generații trebuie să treacă pentru a ierta ce s-a întâmplat. Poate nepoții noștri, care n-au văzut războiul, vor ierta. Cred că nu vom uita niciodată cine este vinovat pentru acest război.

Și vina nu e a unei singure persoane. Toți cei care susțin acest regim sângeros sunt complici. Nu există iertare pentru nimeni, toți sunt de vină. De vină sunt și cei care nu susțin cauza și nu exprimă nimic. Același gen de criminali”, a spus Olya Polyakova, potrivit publicației new.sport.ua.

În trecut, Olya Polyakova a refuzat să mai susțină concerte în Rusia, după ce țara vecină a atacat Ucraina în 2014. Aceasta dezvăluia că nu vrea nici măcar să-și viziteze mama care locuiește la Moscova.

VIDEO Olya Polyakova și momentul artistic de la amicalul Olympiakos - Șahtior

Mesaj emoționant al fotbaliștilor de la Șahtior: «Darijo, suntem ucraineni. Suntem pregătiți pentru orice»

Darijo Srna, director sportiv la Șahtior Donetsk, a explicat cum a pus la cale amicalul cu Olympiakos și ce i-au mărturisit fotbaliștii ucraineni.

„Sunt întotdeauna mândru de echipa mea, de echipa noastră. Am vorbit cu proprietarul lui Olympiakos și cu fiul său acum două zile și am avut o înțelegere pentru a juca un meci amical. Iar astăzi, 12.000-13.000 de oameni (n.r. – și-au arătat) respectul pentru Olympiakos și pentru echipa mea, pentru că sunt eroi. 

Ultimul lor antrenament a fost pe 19 ianuarie și, când i-am întrebat dacă sunt pregătiți să joace sâmbătă, mi-au spus: «Darijo, suntem ucraineni. Suntem pregătiți pentru orice». 

De exemplu, astăzi am jucat cu Myshnyov, care este căpitanul lui Mariupol, iar el nu mai are casă, apartament și mașină. Și l-am adus aici să joace pentru noi, pentru că este un simbol al Mariupolului și suntem foarte mândri de asta, pentru că suntem cu toții într-o situație dificilă”, a spus Srna pentru SunSport, citat de Fanatik

Citește și alte știri de actualitate:

Rusia, primul meci de la declanșarea războiului » Adversara e calificată la CM din Qatar: „O echipă tare, va fi la TV”

Soarta lui Dinamo Kiev s-a decis la București » Igor Surkis, ședință-finală cu Mircea Lucescu și angajații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ucluj2011
ucluj2011  •  11 Aprilie 2022, 13:23
Postat de emil1986 pe 11 Aprilie 2022, 12:47

Cred ca tu esti splat pe creier de sputnikistii pe care-i citesti si pe care-i crezi ca un natang. Valea la Moscova, prostavane!!!!

În cazul ăsta cred că cel spălat pe creier ești tu și cei ca tine.... prostovane!!! Sau ce!!! Nu te-ai gândit la posibilitatea asta , nu-i așa?!!!?

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Aprilie 2022, 13:20
Postat de Lascu Florin Ciprian pe 11 Aprilie 2022, 12:17

*** astia cu tv si cu presa asa cum a facut-o cu covidul cu vaccinati si nevaccinati despre globalisti impreuna cu zelenski care nu doresc oprirea razboiului nu spuneti nimic astia au omorat peste 6 milioane oameni iar in viitor nu se stie posibil sa fie inca pe atata sau care se imbolnavesc brusc de la vaccintimpul va decide adevarul numai sa nu fie prea tarziu pt multi

BRAVO!!! Iată și pe cineva care judecă cu creierul lui , nu cu al altcuiva!!! RESPECT!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Aprilie 2022, 13:19

Da...... Cântăreța Olya Polyakova *** Cum altfel să debitezi asemenea enormități!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează