GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cea mai sexy fană a lui Napoli vrea să îi strice relația lui Kvaratskhelia » Mesajul provocator postat pe Instagram

Foto: Instagram @paolinasaulino +40   FOTO
Foto: Instagram @paolinasaulino

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 21:16 / Actualizat joi, 23 martie 2023 09:06

Paola Saulino (33 de ani), actriță italiană, este mare fană Napoli. Ea și-a declarat dragostea pentru Khvicha Kvaratskhelia (22 de ani), vedeta echipei.

„Îl iubesc pe Kvara. Vreau să fiu cu el? Da, și o voi face”, a scris Paola pe Instagram. Geogianul este într-o relație cu Nitsa Tavadze, 21 de ani, la medicină în capitala georgiană Tbilisi. Ea a decis să nu-l urmeze pe jucător în Italia, dar a fost văzută de mai multe ori pe stadion pentru a-și susține logodnicul.

+36 FOTO

Paola Saulino se dezbracă dacă Napoli ia titlul

Actriță italiană promite să recurgă la gesturi îndrăznețe, dacă Napoli va câștiga primul titlu de campioană a Italiei după o pauză de 33 de ani. După victoria la scor de azi cu Torino, 4-0, gruparea napoletană are 21 de puncte avans în fruntea Serie A. 

Aceasta promite că se va dezbrăca dacă napoletanii vor aduce titlul de campioană lângă Vezuviu. Întrebată de un urmăritor de pe social media dacă este adevărat sau nu acest lucru, ea a replicat, potrivit Corriere dello Sport: „E foarte adevărat!”

+36 FOTO

Ea a precizat și faptul că un fotbalist al celor de la Napoli a contactat-o recent pe Instagram: „Un jucător al lui Napoli mi-a trimis un mesaj pe Instagram. Nu vreau să intru în detalii. Îl știu foarte bine de când el juca la AS Roma. 

Apoi s-a transferat la Napoli și a vrut să mă salute. A fost o plăcere să vorbesc cu el, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult”, a mai spus Paola Saulino. 

+36 FOTO

Vezi și: 

Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce a aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”

Fosta iubită a lui Neymar, surprinsă topless la TV! Imaginile care au stârnit controverse

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  23 Martie 2023, 10:21

"Aceasta promite că se va dezbrăca dacă napoletanii vor aduce titlul ..." pai sigur se dezbraca , nu mai exista nici un "daca" iau titlul, ca in 2-3 etape vot fi matematic campioni!! DECI 100% va fi goala gagica... lucru, cei, drept... nu-i place tare ;)

oCw53592hiuh
oCw53592hiuh  •  23 Martie 2023, 06:52

cica este actrita video chat , sub nici o forma nu este actrita de filme porno:)))))

inima_de_caine
inima_de_caine  •  23 Martie 2023, 04:26

Măi, Andra Mocanu, se pare că, în cazul matale, nu e vorba de scăpări, ci de grave lipsuri gramaticale. După ce, în alt articol, ai comis-o cu cununia la starea civilă, acum, recidivezi şi mai grav: în primul rând, în limba română, spre deosebire de alte cuvinte (gen director-directoare), substantivul "fan" NU are formă de gen feminin, "fană"! Deci actriţa Paola Saulino este fan Napoli, este cel mai sexy fan etc. În al doilea rând, măi, nu mai pune virgulă între subiect şi predicat, chiar dacă subiectul este însoţit de un atribut (cu excepţia situaţiei când e vorba de o apoziţie ce se izolează prin virgule): "Actrița italiană, promite [...]".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează