GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Paradă militară în țara care sfidează coronavirusul » Zeci de mii de oameni pe străzi în plină pandemie

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 07:04

În plină pandemie de coronavirus, Belarusul a sărbătorit „Ziua Victoriei” cu o paradă miliară de amploare pe străzile din Minsk. 

Autoritățile din Belarus nu au luat măsuri împotriva COVID-19, iar activitățile continuă să își urmeze cursul firesc. Pe 9 mai, ziua în care țările din fostul bloc sovietic sărbătoresc capitularea Germaniei naziste în 1945, o paradă cu cu peste 3.000 de militari s-a desfășurat în capitala Minsk. Zeci de mii de oameni, foarte puțini cu măști, au asistat la eveniment. Nici soldații nu au respectat vreo măsură de protecție.

22.052de cazuri de coronavirus au fost confirmate oficial în Belarus până în acest moment

Președintele din Belarus nu a luat măsuri

Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko declara că această pandemie este o psihoză. „Am blocat economia în toată lumea, unii se vor îmbogăți, iar alții vor avea mult de suferit. Lumea civilizată a înnebunit. E absolut stupid să închizi granițele. Panica ne poate face mai mult rău decât virusul în sine".

VIDEO / Cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile din 15 mai

Citește alte știri despre coronavirus:

Bill Gates, despre vaccinul împotriva COVID-19: „Va fi gata în 18 luni, așa vom pune capăt acestei pandemii”

COVID-19. Purtarea măștilor de protecție, obligatorie din 15 mai » Spațiile unde se va aplica această măsură

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
768019576667411
Sorin Constantin  •  11 Mai 2020, 13:09

Am privit cu ochiul socrului, la parada din Belarus, motoarele tancurilor, după cum fumegau, păreau cam ,,obosite", am văzut și ceva nou și pozitiv, TAB-urile 4 X 4 aveau montate scuturi de protecție împotriva loviurilor trase cu AG-7, poate s-au uitat la paradă și niște galonați cu putere de decizie de la armată, AG-7 sau RPG-7 cum le-au botezat amerikakanii, deci AG-7, o armă simplă și ieftină, folosit de un luptător bine antrenat, poate face praf un tanc, nu un biet TAB, și prețul unui tanc începe de la cîteva milioane de $...Dar dacă lovitura trasă de AG-7 întîlnește un grilaj, ușor și ieftin, acea lovitură este neutralizată și scapă vehiculul blindat...

927038610807268
Razvan-Radu Tudor  •  10 Mai 2020, 13:21

urmatoarele 2 superputeri economice suedia si belarus ai caror politicieni au ales corect intre a muri de foame sau a tusi si stranuta cateva saptamani...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Mai 2020, 11:17
Postat de Alumin Ruginoiu pe 10 Mai 2020, 10:33

Lukașenko ăsta pare tot atât de zdravăn la cap ca turcul din articolul de mai sus care și-a ucis copilul ...

Bă, ***! Ai nevoie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează