GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Părinții lui Răzvan Raț, depistați pozitiv cu COVID-19 și internați » Ce simptome au prezentat și în ce stare sunt acum

Părinții lui Răzvan Raț au fost depistați pozitiv cu COVID-19
Părinții lui Răzvan Raț au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 09:51 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 10:16

Părinții fostului fotbalist Răzvan Raț (39 de ani) au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și sunt, pentru moment, internați într-un spital din București.

În urmă cu aproximativ o săptămână, mama lui Răzvan s-a prezentat la spitalul din Slatina, cu simptome specifice celor pentru coronavirus - febră și tuse seacă. Fiind testată, s-a confirmat faptul că aceasta a contractat COVID-19.

Îngrijorat, soțul acesteia, Ion, s-a testat la un laborator privat, unde timpul de așteptare al rezultatului este de câteva zile. Înainte de a primi verdictul, Ion Raț a început să se simtă rău, având febră de peste 39 de grade Celsius, așa că s-a prezentat la spitalul din Slatina. 

Primul test pentru COVID-19 efectuat de acesta a fost neconcludent, însă al doilea a ieșit pozitiv, informează Adevărul.

Ion Raț: „Nu știu de unde am luat-o!”

Între timp, cei doi au început să se simtă mai bine, după câteva zile în care s-au confruntat cu simptome precum febră, tuse seacă, oboseală și probleme pulmonare. Aceștia sunt internați în prezent într-un spital din București.

„Culmea, când am avut carantinaţi în hotel n-am păţit nimic, am păţit-o acum. Nu de la hotel am luat-o, nu ştiu de unde. Hotelul l-am închis pentru câteva zile”, a spus Ion Raț pentru sursa citată.

Răzvan Raț deține un hotel în Slatina, Zytto, care se află în administrarea tatălui său. În ultimele luni, acesta a fost folosit pentru cazarea persoanelor venite din străinătate și plasate în carantină. Odată cu ieșirea din Starea de Urgență, când carantinarea și izolarea nu au mai fost obligatorii, hotelul și-a reluat activitatea normală.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri de actualitate:

Fost participat la MasterChef, pasager în avionul cu care CFR a venit la București, face acuze grave: „Unii nu purtau măști. Au 11 cazuri, iar eu am familie. Nenorociților!”

Gigi Mulțescu e hotărât să-și dea demisia! Următoarele ore sunt decisive

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează