GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Are o avere de 6,3 miliarde de euro, dar se plimbă cu Dacia prin București » Soția româncă, mai tânără cu 47 ani decât el, face dezvăluiri neașteptate

Bossul Ferrari și Romina se plimbă cu Dacia prin București. Foto: Instagram +49   FOTO
Bossul Ferrari și Romina se plimbă cu Dacia prin București. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 11:57 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 12:20

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, nu a uitat de unde a plecat. Deși are tot ce își dorește și banii nu sunt o problemă pentru ea, românca a ales să viziteze Bucureștiul alături de soțul ei, Piero Ferrari, de pe bancheta unei mașini Dacia.

Românca Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, soția lui Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari și moștenitorul a 10% din companie, a cărui avere este de aproximativ 6,3 miliarde de euro, nu a uitat de unde a plecat. 

FOTO. Bossul Ferrari are o avere de 6,3 miliarde de euro, dar se plimbă cu Dacia prin București

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Deși are tot ce își dorește, preferă să se plimbe cu Dacia prin București. Locuiește de ceva vreme în Italia alături de partenerul ei, însă cel mai bine se simte acasă, în România, unde vine destul de des. În anul 2021, Romina Gingașu s-a căsătorit cu Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani. Ea este originară din București și în trecut a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj.

Se pare că Piero Ferrari s-a îndrăgostit iremediabil de România și îi face plăcere să vină în țara noastră cât de des poate. Romina Gingașu a mărturisit că și-au achiziționat recent o Dacia și s-au plimbat cu această mașină prin cele mai frumoase locuri din București. Cuplul a angajat și un șofer care să conducă mașina românească.

„Vine în fiecare lună (n.r.- în România). Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.- în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a transmis Romina Gingașu, potrivit Digi FM

FOTO. Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

În urmă cu câteva luni, românca a povestit cum l-a întâlnit pe actualul ei soț. S-au văzut prima dată când ea avea 24 de ani și locuia la Monte Carlo, acolo unde vindea avioane private. Diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru Romina Gingașu, care a explicat de ce a ales să aibă o relație cu un bărbat mult mai în vârstă.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat». E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”.

Citește și:

Atacantul cerut la naționala României are cea mai sexy susținătoare! Nu lipsește de la niciun meci

Jucătoarea de golf cu diplomă în științe politice și-a uimit cei 1,5 milioane de urmăritori: „Sunt foarte deschisă la minte”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
adrian.7
adrian.7  •  10 Noiembrie 2023, 21:10

@sandiego pe bune? Crezi că dacă îți pui nickname de oraș de pe coastă ești Stars and Stripes? Bogătașii din America nu au mașini de lux? Depinde de la ce sumă consideri bogătaș în SUA. Și da cei care pot au super mașini de lux...

Adriann_1
Adriann_1  •  10 Noiembrie 2023, 16:59

DRAGOSTEEEEE LA PRIIIIMA VEDEREEEEE/ CINE-AR FI CREZUUUT :))

sandiego
sandiego  •  10 Noiembrie 2023, 15:38

asta e o treaba "rumaneasca"; cu cat e ghertoiu mai ***, are nevoie de un bolid cu care sa impresioneze; in us, milionarii (cei adevarati) circula cu masini normale, ca sa nu atraga atentia, talharilor, rapitorilor, fiscului, etc. si probabil ca la mijloc mai e vorba si de putina decenta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează