GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Pornhub, acces gratuit la conținutul premium și în România » Ajutor pentru cei blocați în case din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 17:54

Pornhub, cel mai cunoscut site de filme pentru adulți, vine în ajutorul celor blocați în case din cauza pandemiei de coronavirus.

Site-ul a decis ca utilizatorii din întreaga lume să poată accesa gratis conținutul premium. Decizia este valabilă timp de o lună, până pe 23 aprilie. Până acum, doar utilizatorii din Spania și Italia, cele mai afectate țări din Europa de pandemia de COVID-19, puteau să beneficieze gratis de acest conținut.

Cu aproape un miliard de oameni aflați în izolare în întreaga lumea din cauza pandemiei de coronavirus este important să le dăm o mână de ajutor și să le propunem moduri plăcute a-și petrece timpul liber. Oamenii vor avea un alt motiv pentru a sta în casă și pentru a face ca numărul de îmbolnăviri să nu mai crească”, a spus vicepreședintele site-ului.

VIDEO » Carantină totală în România + cele mai noi informații

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus: 

Din Spania, doi baschetbaliști români oferă declarații sfâșietoare: „Sper din suflet ca în România să nu se ajungă la același nivel!”

Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! Cine poate beneficia și când intră în vigoare

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  25 Martie 2020, 23:04

Bun

Vezi toate comentariile (1)
Comentează