GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Premierul Ludovic Orban a explicat cum vor fi eliminate restricțiile din România: „Vom aştepta o perioadă, ca să vedem efectul”

Ludovic Orban spune că restricțiile vor fi eliminate gradual
Ludovic Orban spune că restricțiile vor fi eliminate gradual

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 21:38

Premierul Ludovic Orban a declarat că restricțiile implementate pe fondul pandemiei de coronavirus vor fi eliminate gradual, din 15 în 15 zile. 

Președintele Klaus Iohannis a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat o parte a măsurilor restrictive care vor dispărea începând cu data de 15 mai. Ludovic Orban a adus completări. 

Ludovic Orban: „Vom aștepta să vedem efectul”

„Ne propunem ca, după 15 mai, să reducem aceste restricţii gradual. Această reducere se va face în urma analizei impactului de risc epidemiologic. Pentru fiecare ridicare de restricţii, vom aştepta o perioadă, ca să vedem efectul. Perioada este cam de 15 zile, ca să putem verifica dacă afectează răspândirea virusului. 

Vom lua şi alte măsuri, dar orice fel de ridicare de restricţii trebuie însoţită de un set de reguli. Vom impune un set de reguli în privinţa transportului în comun, un set de reguli privind activitatea în birouri şi firme”, a declarat Ludovic Orban într-o conferință de presă. 

VIDEO / Klaus Iohannis, declarații privind eliminarea restricțiilor

Citește și alte știri despre coronavirus:

Majoritatea statelor europene au depășit vârful pandemiei de COVID-19 » Excepție fac cinci țări, printre care și România

Klaus Iohannis, declarații de ultim moment: starea de urgență NU se mai prelungește! Primele detalii: ce se redeschide după 15 mai

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2576604929265790
Ilie Stefanica  •  05 Mai 2020, 10:42

Ei habar nu au despre ce vorbesc,li se spune si lor din spate.Fa aia ,fa aia....Ei sunt 0 barat ca si politicieni.

 •  05 Mai 2020, 06:29

Efectul se vede - invapacitatea de a conduce a tara de catre doi amatori. Nr cazurilor e in crestere, dar daca a promis Werner pt procente electorale masuri, acum nu-si mai permite sa revina....L-a mancat undeva sa fie el primul, El Massimo care da unda verde. Jó napot kívánok Werner bácsi ! Cred ca ai puso....Vad cum prin 20 mai revine si explica de ce trebuie sa revina asupra prostiei.... Isi mai schimba odata numele si candideaza din nou ?

 •  04 Mai 2020, 23:04

Nea Orban vrea sa vada efectul, acum depinde cine suteaza :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează