GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Raed Arafat avertizează: „În cazul ăsta, s-ar putea să nu mai fie data de 15 mai”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 23:05

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, avertizează că data de 15 mai nu este bătută în cuie pentru eliminarea restricțiilor de circulație instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că odată cu încetarea actualei stări de urgență, pe 15 mai, va există o relaxare a măsurilor luate împotriva COVID-19. Raed Arafat cere cetățenilor să respecte în continuare toate prevederile Ordonanțelor Militare, în caz contrar starea de urgență ar putea fi prelungită. 

Raed Arafat: „Nu trebuie să ne relaxăm”

„Dacă situația se înrăutățește, s-ar putea să nu mai fie data de 15 mai. Nu trebuie să ne relaxăm înainte de momentul potrivit. Dacă începem de acum și spunem gata, nu mai e așa grav, hai să ieșim afară, s-ar putea să devină altă dată cea limită, nu cea din 15 mai. Sunt chiar insistent la acest lucru. Știu că oamenilor le-au ajuns măsurile, au fost unele grele pentru. Dacă începem să ne relaxăm înainte să fim într-un trend descendent, e posibil să se inverseze situația și să ne trezim cu mai multe cazuri de terapie intensivă”, a declarat Raed Arafat la Antena 3. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ordonanța militară nr. 10 » Marcel Vela a anunțat noi măsuri: când au voie să iasă persoanele peste 65 de ani din casă

Klaus Iohannis, anunț MAJOR: „Școlile, grădinițele și universitățile NU se mai redeschid”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
anarhist
anarhist  •  28 Aprilie 2020, 12:24
Postat de mehighms pe 28 Aprilie 2020, 08:43

cred ca nu stii ce inseamna Arafat pt Romania!

Chiar! Ia spune-ne tu, ce inseamna Arafat pentru Romania? Messia? FSN intr-un singur om? Inventatorul apei calde si al mersului pe jos? Fondatorul viitoarei monarhii a Romaniei? Oare o sa ni se permita sa-l atingem (sau macar sa-i atingem vesmintele si incaltarile) pentru a ne vindeca de orice boala?

mehighms
mehighms  •  28 Aprilie 2020, 08:43
Postat de silvinho911 pe 28 Aprilie 2020, 00:24

Asa e, nea Raed. Mai tine'ne 2 luni in casa. Stim ca luati toate deciziile astea pentru "binele poporului". De vreo 30 ani tot vedem cum aveti grija de noi.

cred ca nu stii ce inseamna Arafat pt Romania!

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  28 Aprilie 2020, 00:46

Auzi, Arafat, imbuibatule, dar tu si clica ta stati in casa ca niste puscariasi, desi nu aveti nicio vina? Toata viata ta ai slujit toate *** politicieni - de la pesedisti la liberali - ca pe toti ii slujesti, iar cand vine momentul ii tradezi ca sa fii nemuritor acolo sus. Acum vii sa ne ameninti pe noi astia care am stat ca fraierii in casa cat timp voi v-ati invartit peste tot si v-ati vazut de viata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Si mai spune-ne, *** de ce mai noi plangi cu lacrimi de crocodil si de te rogi sa nu va urmareasca justitia dupa ce se termina comedia asta si se afla cat *** cui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează