GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERE

Rică Răducanu își așteaptă clienții la braseria de pe litoral unde este patron-ospătar: „Acum facem prețurile”

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 09:30 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 09:30

Legenda Rapidului, Rică Răducanu (77 de ani) e pasionat în continuare de fotbal, urmărește toate meciurile, însă vara are și altă ocupație: muncește la terasa lui de pe litoralul românesc. Are și un ajutor de nădejde pe litoral, chiar vărul lui.

În fiecare vară, Rică Răducanu își așteaptă clienții la braseria „Sirena”, pe litoralul românesc. Fostul portar este și patron, dar și ospătar la localul său de la malul Mării Negre. Fostul portar servește la mese și interacționează cu clienții săi. Totodată, le împărtășește și experiențele din cariera sa în fotbal și le spune bancuri.

Pilotul Andrea Iannone, scene interzise minorilor cu iubita cântăreață în piscină » Elodie a postat imaginile din intimitate
MONDEN
Pilotul Andrea Iannone, scene interzise minorilor cu iubita cântăreață în piscină » Elodie a postat imaginile din intimitate

Rică Răducanu a anunțat că mărește prețurile

Anul acestea, afacerea fostului sportiv va fi deschisă în curând. Rică Răducanu pregătește meniul și anunță că va scumpi prețul preparatelor pe care le servește.

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech.

Anul trecut, meniul la terasa lui a fost variat, având prețuri pentru toate buzunarele: ciorbă de burtă -19 lei, ciorbă de văcuță -16 lei, ciorbă de fasole -14 lei, ciorbă de perișoare -17,5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei.

Meniurile fixe, de pildă piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și cu salată, costau 34 de lei. O cafea era între 9 și 20 de lei. Preparatele din paste erau între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton – 29 de lei, omletă simplă – 10 lei, salata grecească – 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem – 18 lei, clătite cu dulceață – 8,5 lei.

Anul trecut, afacerea lui Rică Răducanu nu a avut mare succes

În 2023, afacerea fostului sportiv nu prea a avut succes. Rică Răducanu spunea că turiștii nu prea au mai fost dispuși să cheltuie mulți bani pe timpul verii. „Vara asta nu prea a mers treaba la terasă, la afacerea familiei. Am stat și am privit în multe zile cum reacționează românul de rând. Mă întreb unde sunt acele concedii în care știam să ne distrăm, dar și să mâncăm așa cum trebuie în concediu.

Poate avem memoria scurtă, dar pe vremuri, nu îndepărtate, ne răsfățam în vacanță. Adică, aveam în fiecare zi o friptură, fie ea în sânge sau nu, și un pahar de șpriț. Nu mai vorbesc despre un mușchi țigănesc sau un platou cu diverse preparate, să simtă toată lumea că e concediu, că e o perioadă de relaxare.

Vara asta s-a văzut poate cel mai bine în ultimii ani că trăim vremuri grele, că salariile sunt mici, dacă îl ai și p-ăla și nu cumva trăiești la mila nevestei! La terasa noastră, cuvântul de ordine la mâncare a fost ciorba. În diverse variante, dar tot ciorbă se numește. O ciorbă, o halbă de bere și apoi la baie! Cam așa s- au derulat lucrurile, în mare, anul acesta”, a spus Rică Răducanu în 2023 pentru Cancan.

Vezi și alte știri:

Soția lui Sergio Ramos, postare spectaculoasă » Cum a apărut pe rețelele sociale
MONDEN
Soția lui Sergio Ramos, postare spectaculoasă » Cum a apărut pe rețelele sociale
Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică
monden
Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează