GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Pilotul Andrea Iannone, scene interzise minorilor cu iubita cântăreață în piscină » Elodie a postat imaginile din intimitate

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 10:47 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 10:48

Pilotul Andrea Iannone, în vârstă de 34 de ani, a fost protagonistul unor scene fierbinți alături de iubita sa, Elodie, în piscină. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au stârnit controverse pe rețelele de socializare.

Andrea Iannone, celebrul pilot italian de motociclism care a concurat din 2013 până în 2019 în MotoGP, și cântăreața și actrița Elodie au publicat pe conturile lor de Instagram cele mai intime imagini din relația lor. Cei doi îndrăgostiți s-au lăsat fotografiați complet dezbrăcați și în timp ce au parte de momente pasionale.

FOTO. Pilotul Andrea Iannone, scene interzise minorilor cu iubita cântăreață în piscină

+45 FOTO

În fotografiile postate pe rețelele de soializare, Andrea Iannone și Elodie pot fi văzuți complet goi în piscină. Pilotul italian și iubita artistă se sărută pasional, iar el o mușcă de buză. Imagini care au generat mari controverse pe rețelele de socializare, pentru că sunt foarte picante și lasă foarte mult loc imaginației.

Fotografiile înflăcărate din piscină vin la puțin peste o lună după ce a urcat pe podium la Marele Premiu Superbike de pe circuitul Philip Island, o revenire în forță pentru pilotul descalificat pentru dopaj în 2019. Locul al treilea a fost sărbătorit pe Instagram de iubita sa Elodie, care îl însoțește de obicei la circuite ori de câte ori poate.

Iubita lui Andrea Iannone, mesaj pentru celebrul pilot italian: „Ești omul meu bun, frumos”

„Mândră de această revenire minunată. Ai fost capabil să aștepți cu răbdare dragostea și demnitatea. Îți mulțumesc pentru exemplul pe care îl dai îți mulțumesc pentru dulceața, puterea și frumusețea ochilor tăi care nu obosesc niciodată! Ești omul meu bun, frumos. Te iubesc!!! Andrea Iannone dă-i înainte”, a scris cântăreața și actrița italiană după acest rezultat al iubitului ei.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în septembrie 2023, când au participat la un eveniment. De altfel, ei și-au sărbătorit prima aniversare în august anul trecut. „Cât de frumos este să trăiesc cu tine. Cele mai bune urări, dragostea mea. Te iubesc”, a fost dedicația pe care Elodie i-a făcut-o partenerului ei, Andrea Iannone, pe profilul ei de Instagram, cu o galerie romantică cu multe fotografii împreună.

+45 FOTO

Citește și:

Vedeta care a fost la FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă mai vin la două meciuri, mă bag antrenor”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Vedeta care a fost la FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă mai vin la două meciuri, mă bag antrenor”
Sorana Cîrstea, la 34 de ani » Petrecere alături de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac
ANIVERSARE
Sorana Cîrstea, la 34 de ani » Petrecere alături de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
Vali1951
Vali1951  •  10 Aprilie 2024, 11:29

Andra Mocanu pro motoare ? Cât mai e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gepeto
gepeto  •  10 Aprilie 2024, 09:32

Adica vor interzice "la sate"

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  09 Aprilie 2024, 21:04
Postat de tikitakabarceloona pe 09 Aprilie 2024, 12:52

Unele sunt cantarete in baie, altele in piscina. Bravo, Mocanu imaginea gesepeului

Si altele la... ciucurel.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează