GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO De ce nu are iubit baschetbalista Sarah Dumitrescu, fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan: „Am renunțat la «tot ce e pământesc frumos»”

Sarah Dumitrescu. Foto: Instagram +49   FOTO
Sarah Dumitrescu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 12:20 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 12:24

Sarah Dumitrescu e fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, fost jucător de baschet. În prezent, tânăra are 23 de ani și e într-o perioadă de recuperare, după ce a fost operată. Joacă de ani de zile baschet.

Sarah joacă baschet de performanță. Ea a făcut studiile în America, apoi a debutat în anul 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. 

A performat și la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

+45 FOTO

Sarah Dumitrescu: „Este viața pe care am ales-o conștientă”

Pentru cariera ei, Sarah Dumitrescu a renunțat la multe plăceri, la petreceri și vacanțe luxoase. 

Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la «tot ce e pământesc frumos». Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. 

Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. (...) Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină”, a declarat tânăra baschetbalistă într-un interviu pentru Click.

În cariera ei a avut parte de succes, dar și de probleme. S-a accidentat în repetate rânduri și a avut nevoie de operații. Cea mai recentă intervenție a avut-o în România, iar acum e într-o perioadă de recuperare. 

Sarah Dumitrescu nu are iubit: „Am nevoie de un băiat ok”

Nici cu starea ei de sănătate nu se laudă, dar nici nu viața ei amoroasă. Sarah Dumitrescu a recunoscut că e singură, nu are iubit. Recunoaște că îi e greu să își găsească un partener care să o iubească așa cum își dorește. 

„Nu am găsit o persoană care să mă iubească cum iubesc și eu! Îmi doresc un băiat care mă respectă, cuminte, și care să mă iubească pe mine pentru mine și nu pentru altceva. Am nevoie de un băiat ok”, a declarat fiica cea mică a Anamariei Prodan pentru Click.

+45 FOTO

Câte operații estetice are Sarah Dumitrescu

Tânăra e atentă la felul în care arată, are grijă la alimentație și face și mult sport. Nu a apelat încă la ajutorul medicului estetician, nu are nicio operație sau intervenție estetică. 

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. 

Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a spus tânăra acum ceva vreme pentru sursa precizată anterior.

Citește și:

Când și-a cunoscut Anamaria Prodan actualul iubit: „Sunt fericită. M-a cucerit”

Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
dodo001
dodo001  •  23 Martie 2023, 19:51
Postat de digitalmasacrer pe 22 Martie 2023, 20:33

Pe cine? Pe nesimtita asta de "baschetbalosta"?

De unde stii tu ca e nesimtita? Hai ca exagerezi. Asa suntem noi romanii ne e ciuda pe succesul altuia. E frumoasa, are studii, face sport, ce sa mai, de vis!

dodo001
dodo001  •  23 Martie 2023, 18:58
Postat de komosikus pe 23 Martie 2023, 17:03

De ce nu are?

Probabil nu o lasa mama ei. Vrea sa o pastreze intacta pana la casatorie. Asa a fost si in cazul Ana Mariei. Dar dupa....ufff...

komosikus
komosikus  •  23 Martie 2023, 17:03

De ce nu are?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează