GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

Scene șocante la Survivor! Ionuț Iftimoaie, aproape de bătaie: „Dacă mai faci asta, îți f** un pumn!” » Dan Pavel a anulat concursul: „E prima oară”

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 12:33 / Actualizat joi, 09 martie 2023 13:01

Ionuț Iftimoaie, fostul luptător de K1, a cedat nervos într-o joc pentru recompensă de la Survivor 2023. 

Într-una dintre probe, Ionuț Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoarea roșie, culoarea Faimoșilor. În fața lui, ca să-l oprească, era Alin Chirilă, practicant de MMA, care l-a prins pe Iftimoaie cu un procedeu interzis la Survivor. A fost o luptă serioasă, care l-a enervat pe Iftimoaie, după ce s-a eliberat cu greu din strânsoare. 

„Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a sărit și Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, completează Ionuț Iftimoaie. 

Moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să încheie nedecis concursul, din cauza riscului de violență, după ce mai mulți concurenți s-au enervat și s-au împins. 

Niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „Este pentru prima oară când fac asta la Survivor”, a explicat Dan Pavel. La finalul probei, Iftimoaie și Chirilă și-au dat mâna prietenește. 

Cine e Ștefania, colega Sandrei Izbașa din echipa Faimoșilor

Înfruntarea dintre fete a fost însă și ea violentă. Războinica Alexandra Ciomag a fost lovită cu genunchiul în față de gimnasta Ștefania Stănilă, moment în care concursul a fost anulat.

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023
+32 FOTO

Alt conflict! Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare

Crina Abrudan, fostă prezentatoare TV și soția lui Gabi Popescu, component al Generației de Aur, a fost eliminată de la Survivor.

„Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici”, a explicat Faimoasa înainte să se despartă de colegii ei.

Înainte de a părăsi definitiv Survivor România 2023, Crina Abrudan a avut o ceartă cu Bianca Patrichi, colega ei din echipa Faimoșilor. „Pentru mine, ești o dezamăgire”, i-a spus fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi.  Crina a încercat să se apropie de Bianca, însă aceasta a răbufnit: „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca un jeg…”.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO
  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maccarone707
maccarone707  •  09 Martie 2023, 15:27

penibil

Jj23ab
Jj23ab  •  09 Martie 2023, 13:55

Incredibil ! Cat de aproape de o bataie ! Nici nu sunt regizate astea :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează