GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SELFIE

Selfieurile ucigașe! 10 poze făcute fix înainte ca protagoniștii să moară

Emma Willis a murit când a încercat să facă un selfie pentru prietenul ei în vacanță. A sărit și s-a lovit la cap de o piatră. +12   FOTO
Emma Willis a murit când a încercat să facă un selfie pentru prietenul ei în vacanță. A sărit și s-a lovit la cap de o piatră.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 08:31 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 09:55

Accidente și clipe de teribilism. Marca publică o galerie foto sinistră, a celor care au încercat să obțină cele mai interesante selfieuri, dar au sfârșit tragic. 

  • Spania este pe locul 4 mondial la decese din această cauză. Iată câteva dintre poveștile sinistre ale celor care au murit încercând să obțină mai multe likeuri sau fiind foarte neatenți atunci când chiar nu era cazul. Un semnal de alarmă pentru teribiliștii care nu sunt conștienți de consecințele tragice pe care asemenea prostii le pot avea!
Ying Chu, unul dintre primii care au făcut acest gen de poze, a dispărut în ziua când a făcut această poză.
Emma Willis a murit când a încercat să facă un selfie pentru prietenul ei în vacanță. A sărit și s-a lovit la cap de o piatră.
Acest tânăr din Boston a stat două luni în comă, apoi a murit, după ce a căzut când încerca să facă un selfie.
Fotograful Megan Stuart a murit după ce a căzut de o stâncă de mai mult de 60 de metri înalțime.
Collette și Ashley, două prietene care călătoreau cu mașină, au avut un accident după ce au făcut acest selfie. Femeia de pe locul pasagerului a murit.
+8 FOTO

Un nou studiu global arată în medie un deces pe săptămână în acest an, implicând mai ales tineri care încearcă să facă o fotografie riscantă pentru a câștiga mai mulți adepți pe rețelele sociale, notează El Pais. 

Un studiu realizat de Fundația spaniolă iO a arătat că între ianuarie 2008 și iulie 2021 cel puțin 379 de persoane – în medie una din 13 zile – au fost ucise în acest fel. Este o tendință în creștere, una care, după o scurtă pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a reapărut în primele șapte luni ale acestui an, timp în care au avut loc 31 de accidente mortale – unul pe săptămână – în ciuda restricțiilor de călătorie încă în vigoare. loc în întreaga lume.

Țările în care cel mai mare număr de decese raportate sunt India (100), Statele Unite (39) și Rusia (33), care se află în fruntea unei liste de peste 50 de țări. Spania, cu 15 decese, este pe locul șase după Australia.

Caz șocant în Iran » Un luptător a fost executat, deși nume importante au cerut clemență: „Caută un gât pentru frânghia lor”

Fost portar la națională, acum e șofer de TIR » Povestea de viață a lui Sebastian Huțan: „Doctorul mi-a spus că riscam să-mi pună proteză la genunchi”

Playtech: Gestul făcut de Iulia Vântur la un concert din America! Românii s-au simţit JIGNIŢI: 'Mascaradă grotească'


Comentarii (7)
Vasi86
Vasi86  •  02 Iulie 2022, 07:57

Pana si astia de la gazeta stiu ca articolul e penibil, de aceea nici nu scrie cine este autorul.

donqhot
donqhot  •  30 Iunie 2022, 15:16

imi e rusine, insa recunosc ca am citit articolul si am vazut si pozele. ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vishnu
vishnu  •  18 Septembrie 2020, 01:40

Cică și în redacția unui cunoscut ziar de sport niște „jurnalisti” au murit in timp ce încercau să scrie un articol.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează