GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Shevchenko s-a întors în Kiev și s-a întâlnit cu președintele Zelenski: „Prioritatea mea este să ajut Ucraina”

Velodomir Zelenski (stânga) și Andriy Shevchenko (dreapta)/ foto: Instagram @andriyshevchenko
Velodomir Zelenski (stânga) și Andriy Shevchenko (dreapta)/ foto: Instagram @andriyshevchenko

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 19:25 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 21:29

Andriy Shevchenko (45 de ani), legendarul atacant ucrainean, s-a întors în țara natală, de la Londra, unde s-a întâlnit cu președintele Velodomir Zelenski.

Zelenski a lansat programul UNITED24, dedicat strângerii de fonduri pentru refacerea Ucrainei, după invazia dictată de Putin. Shevchenko a devenit primul ambasador al programului și a transmis un mesaj prin care încurajează oamenii să doneze pentru reconstruirea Ucrainei.

FCSB, invitată la Superliga Estului! Când și unde se joacă turneul + Ce campioane va întâlni
FCSB
FCSB, invitată la Superliga Estului! Când și unde se joacă turneul + Ce campioane va întâlni

Andriy Shevchenko: „Prioritatea mea este să ajut Ucraina”

„Am devenit primul ambasador al platformei de strângere de fonduri UNITED24, lansată de președintele Ucrainei Volodimir Zelenski. Pentru a-l întâlni personal, am parcurs un drum de la Londra la Kiev și sunt mai fericit ca niciodată să fiu aici, acasă. Reprezint Ucraina pe arena internațională de fotbal de mulți ani. 

Dar astăzi, când țara mea suferă din cauza războiului, prioritatea mea nu este fotbalul, ci să ajut Ucraina. Vă îndemn să faceți o donație la u24.gov.ua. Toate fondurile vor fi trimise imediat în conturile Băncii Naționale a Ucrainei – puteți dona pentru refacerea Ucrainei, puteți salva viața cuiva donând pentru nevoi medicale sau reconstruind o grădiniță sau un pod.

Fiecare contribuție este neprețuită, deoarece Rusia a distrus peste 7.000 de clădiri, mii de kilometri de drumuri și ucide ucraineni în fiecare zi. Îi mulțumesc Președintelui Ucrainei pentru încrederea sa și pentru această mare onoare. Și vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru implicare! Vă invit să contribuiți la victoria Ucrainei. În victoria libertății, în victoria lumii libere”, a transmis Andriy Shevchenko, pe contul său de Instagram.

Citește și alte știri de actualitate: 

Primul jucător semnat de Dinamo pentru sezonul viitor » Anunțul conducerii

Poenaru, despre oferta de la UTA: „Sunt discuții foarte avansate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează