GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ÎNOT

GALERIE FOTO Silvia, mândria italienilor » Una dintre cele mai frumoase înotătoare din lume!

Silvia Scalia, Foto: Instagram @silviasscalia
Silvia Scalia, Foto: Instagram @silviasscalia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 15:41 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 16:38

Dacă la înot noi ne lăudăm cu David Popovici, un veritabil fenomen la numai 17 ani, italienii se mândresc cu Silvia Scalia (27 de ani). 

De când înoată la seniori, sportiva în vârstă de 27 de ani și-a adjudecat cinci medalii. A cucerit două la Universiada din 2019, una de aur și una de bronz, și o medalie de argint la Campionatul Mondial, în bazin scurt, la ștafetă 4X50 de metri. 

+12 FOTO

Silvia Scalia, mândria italienilor

Silvia mai are un argint și un bronz la Europenele în bazin scurt, de 25 de metri, la aceeași probă. 

Italianca e una dintre cele mai frumoase înotătoare din lume, iar apariția ei atrage atenția la fiecare competiție.

+12 FOTO

David Popovici, asaltat de fani la Roma

David Popovici, campion european la 100 de metri liber și 200 de metri liber, a fost asaltat de fanii înotului, el fiind prezent pentru o jumătate de oră la Arena Shop din cadrul complexului Foro Italico pentru a le oferi autografe celor care l-au urmărit înotând la Roma

Printre ventilatoare cu apă, oamenii au stat pe câțiva metri. Italieni, germani, englezi, toți îl așteaptă pe David Popvoci la o sesiune de autografe. Unii s-au așezat pe jos, alții cautau umbra.

Citește și:

Antrenorul lui Popovici explică de ce s-a retras David înaintea finalei de la 400 de metri

Ce mănâncă într-o zi un culturist vegetarian, fost campion mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alexutu7
alexutu7  •  17 August 2022, 16:29

Puteți fi mai pe dinafară? Și fuduli pe deasupra, pentru că cenzurați o critică decentă... Proba de 25 de metri NU există la înot! Că se înoată în bazin de dimensiuni reduse, de 25 de metri, e altceva. Dar proba asta nu s-au inventat încă, și nici nu o să fie cazul, pt că doar din săritura de la start și 2-3 brațe s-ar termina totul :))))

alexutu7
alexutu7  •  17 August 2022, 16:23

Iar voi sunteți printre cei mai penibili ziariști... Nu știu de ce nu fac Ioanițoaia și Țepelin un pic de curățenie prin ogradă, dar mă rog... Dragilor, proba de 25 de metri NU există la înot! Că se înoată în bazin de 25 de metri e altceva! Delir plăcut în continuare, poate o să dați o știre și despre Firfirică, săracul s-o fi calificat la aruncarea discului pe stadion și încă nu și-a dat seama :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează