GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Reacția Simonei Halep despre presupusa relație cu Joao Monteiro

Simonei Halep și Joao Monteiro. Foto: Instagram +17   FOTO
Simonei Halep și Joao Monteiro. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 15:20 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 15:33

Simona Halep (31 de ani), care nu a mai jucat un meci de un an, a făcut primele declarații după ce în presă s-a speculat că e implicată într-o nouă poveste de iubire. 

De curând, s-a zvonit că Simona Halep ar avea o relaţie cu fostul jucătorul de tenis spaniol Joao Monteiro. Într-o declarație oficială publicată pe contul ei de Instagram, Simona Halep a explicat că spaniolul nu este iubitul său, ci doar partenerul său de antrenament. 

Joao Monteiro are 29 de ani şi nu a mai jucat tenis din 2020, când a decis să meargă pe calea antrenoratului. 

+13 FOTO

Simonei Halep: „Joao Monteiro este partenerul meu de antrenament”

„Am tot citit articole inventate despre relaţia mea cu Joao Monteiro, este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulțumesc”, a scris Simona Halep în mediul online. 

După divorțul de Toni Iuruc, care a avut loc în 2022, Simona Halep nu s-a mai afișat cu niciun partener. Cauza despărțirii sportivei de Toni Iuruc ar fi că ea era mai mereu plecată de acasă. Pe 15 septembrie 2021 cei doi s-au căsătorit civil, iar pe 15 noiembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, însă totul s-a anulat. 

Simona Halep: „Am acceptat că poate fi ghinionul carierei mele”

Pe 29 august 2022, Halep juca ultimul meci oficial în circuitul WTA. Constănțeanca pierdea surprinzător în fața unei ucrainence anonime, Daria Snigur, 2-6, 6-0, 4-6.  Adevărata lovitură abia urma pentru Simona. Depistată pozitiv cu roxadustat, dubla campioană de Grand Slam a primit o suspendare provizorie.

Au urmat luni de calvar pentru o jucătoare obișnuită cu adrenalina competiției. Simona a reușit să își prezinte apărarea în fața tribunalului independent Sports Resolutions la finalul lunii iunie. Verdictul încă nu a sosit, așa că cea mai importantă jucătoarea de tenis din istoria România a decis să vorbească pe larg despre subiect, într-un interviu acordat lui Dragoș Suciu, jurnalist Eurosport.

„Un an extrem de greu, cu multe stări de anxietate, cu multe nopți nedormite. Mi s-a părut foarte nedrept, la început nu am știut cum să gestionez situația. Acum am acceptat că poate fi ghinionul carierei mele. Important e să fiu puternică, să privesc pozitiv în față, să mă gândesc că sunt sănătoasă și că va veni verdictul pentru mine. Nu m-am gândit niciodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Doar eu știu cât de atentă am fost la orice medicament, la orice supliment. Mereu au fost controlate, verificate. Nu am crezut că pot să trec prin așa ceva.

Persoanele care mi-au fost alături au fost cei din familie și prietenii foarte apropiați. A fost și este o perioadă foarte grea, vreau să le mulțumesc. Mai ales fanilor vreau să le mulțumesc. M-au copleșit cu bunătatea lor, cu încrederea lor în mine. Au crezut în nevinovăția mea. Asta e enorm, sunt foarte emoționată când vorbesc despre acest lucru. A fost o susținere necondiționată. Este greu să ai așa ceva în viață”, a spus Halep într-un interviu.

Citește și:

Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru » Cum a fost filmată fiica lui MM Stoica atunci când credea că nu o vede nimeni

Eliminată surprinzător la US Open, a început să plângă în conferință: „Poate ar trebui să iau o pauză. Sufăr”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VardyParty
VardyParty  •  31 August 2023, 21:50

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, ce frumi esti, cand iti faci toate selfiurile alea. NOT.

Cocos7
Cocos7  •  31 August 2023, 20:19

Partenerul ei de "antrenament".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează