GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Simona Țăranu a fugit de frigul din România » Vedeta TV a ales o destinație exotică

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 19:50 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 20:51

Simona Țăranu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România, a profitat de timpul liber și s-a relaxat într-o vacanță spectaculoasă. 

Vedeta TV a fugit de frigul din România și a ales o destinație exotică: Aruba. Simona se află de câteva zile în incredibila insulă din Marea Caraibilor și își încântă fanii cu fotografiile pe care le postează. Atât cu peisajele, cât și cu ea. 

FOTO. Simona Țăranu, vacanță exotică

Simona Țăranu, foto: Instagram @simona.taranu
+29 FOTO

Cum și-a început Simona Țăranu cariera în televiziune

Invitată la podcastul ALTCEVA, Simona Țăranu a vorbit despre începuturile ei în televiziune. În vârstă de 35 de ani, ea a urmat cursurile Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media. Jurnalista a mărturisit în podcastul moderat de Adrian Artene, directorul editorial Gândul, că i-a fost foarte greu în primii ani de adaptare în Capitală, informează Libertatea.

  „Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți asta de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, limitate”, a spus Simona.

Citește și: 

Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță
FITNESS
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță
Cristi Borcea i-a spus adio Mihaelei și în afaceri! Fosta soție a milionarului a fost înlăturată de la conducerea hotelului de familie
MONDEN
Cristi Borcea i-a spus adio Mihaelei și în afaceri! Fosta soție a milionarului a fost înlăturată de la conducerea hotelului de familie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
cobra
cobra  •  27 Ianuarie 2024, 18:51

vindeți "marfă" mai bine decât stiți sa scrieți despre sport!

muzzi1
muzzi1  •  27 Ianuarie 2024, 12:07
Postat de sion1001 pe 26 Ianuarie 2024, 18:39

te uiti degeaba la poze: n-au note explicative!

vechea problema literara! :D cand e buna cartea, nu are poze si cand sunt poze, nu au note explicative :DD

sion1001
sion1001  •  26 Ianuarie 2024, 18:39
Postat de muzzi1 pe 26 Ianuarie 2024, 12:54

doamna "mai castiga gica faaarul" in actiune!? ma miram , ca pe ea nu o bagau in seama! asta cu "i spune lumea cat e de buna" e cu dus-intors, e frumoasa la fata, intr-adevar, dar nu are fizicul iesit din comun! ba daca ma uit in poze, are gaina un pic cam mare!

te uiti degeaba la poze: n-au note explicative!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează