GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Sorin Cârțu ia în derâdere informațiile OMS: „Liliacul a făcut dragoste cu șobolanul și a ajuns în piață?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 21:31

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, e adeptul teoriei conspirației în cazul pandemiei de COVID-19.

Organizația Mondială a Sănătății a respins în mai multe rânduri orice ipoteză care sugera că virusul ar fi pornit dintr-un laborator din Wuhan. Sorin Cârțu își susține în continuare varianta. 

„Eu cred că este o conspirație chestiunea asta cu coronavirusul! Doar nu pot să cred că liliacul a facut dragoste cu șobolanul și apoi a ajuns în piața de pește!”, a fost opinia rostită de Sorin Cârțu la TV Telekom Sport. 

Liga 1 cu spectatori?

Sorin Cârțu vine cu o soluție pentru disputarea partidelor de Liga 1 cu spectatori: „Aşa cum oamenii merg pe stradă, la distanţe sociale de un metru jumate, aşa pot să stea şi la stadion, în picioare, cum se poate stabili, cu mască, mânuşi. Aşa omul poate să vizioneze meciul”.

VIDEO / Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor de către echipele de fotbal

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de izolare

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

GALERIE FOTO. Fotbaliștii de la Real Madrid și Barcelona, testați pentru COVID-19 » Imagini senzaționale cu vedetele din La Liga

Decizie BOMBĂ! Amenzile date în perioada stării de urgenţă sunt neconstituţionale: ce trebuie să facă cei sancționați

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (5)
firaldo
firaldo  •  07 Mai 2020, 11:07
Postat de Luca-Mera Lucian pe 07 Mai 2020, 07:11

Ca de obicei, Cartu, un fost bun fotbalist, este acum un mediocru analist... Acest Tatoiu masculin din fotbalul romanesc, vine ca mai mereu cu niște analogii tâmpite, semn ca atunci când ești marioneta din vitrina a unui club înființat la apelul bocancilor, ai timp de orice...

Un om normal trebuia sa aduca si argumente ptr ce zice...tu jignesti un om fara sa spui nimic.Tu,pretenas,nu spui nimic .

firaldo
firaldo  •  07 Mai 2020, 11:05
Postat de lagardere_72 pe 07 Mai 2020, 04:34

Conspirație se poate spune că există la număratul morților Covid. Până la Covid nu am auzit ca pe certificatul de deces să se treacă ca motiv ceva de care nu ești sigur: acum (oficial) dacă tusesti sau dacă ai un pic de febră și dacă ai murit vei fi trecut la Covid chiar dacă nimeni nu ți-a facut testul. Ori în orice școală de medicină legală se învață că trebuie să pui motivul real, nu o supoziție sau suspiciune

Chestia este ca ptr a da o cauza a morții clară trebuie facuta autopsia....majoritatea mor astăzi si imediat dau rezultatul...a murit de coronavirus...multi aveau cancer in faza terminala dar au spus că au murit de coronavirus...nu zic ca Sorin Cartu are dreptate...dar sunt multe chestii care nu se leaga.

1102531039781637
Luca-Mera Lucian  •  07 Mai 2020, 07:11

Ca de obicei, Cartu, un fost bun fotbalist, este acum un mediocru analist... Acest Tatoiu masculin din fotbalul romanesc, vine ca mai mereu cu niște analogii tâmpite, semn ca atunci când ești marioneta din vitrina a unui club înființat la apelul bocancilor, ai timp de orice...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează