INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO. Fotbaliștii de la Real Madrid și Barcelona, testați pentru COVID-19 » Imagini senzaționale cu vedetele din La Liga

Lionel Messi a revenit la centrul de antrenament al Barcelonei pentru a fi testat. Și jucătorii lui Real Madrid au fost supuși testelor pentru COVID-19 // sursă foto: fcbarcelona.com +36   FOTO
Lionel Messi a revenit la centrul de antrenament al Barcelonei pentru a fi testat. Și jucătorii lui Real Madrid au fost supuși testelor pentru COVID-19 // sursă foto: fcbarcelona.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 18:19

Fotbaliștii de la Barcelona și Real Madrid s-au prezentat astăzi la centrele de antrenament ale celor două echipe, unde au fost testați pentru COVID-19 în vederea reluării antrenamentelor.

Autoritățile din Spania au decis să le permită cluburilor să reia antrenamentele, individual însă, astfel că fotbaliștii au fost chemați pentru ca într-o primă fază să fie testați pentru COVID-19. Dacă rezultatele vor fi negative, aceștia vor începe în scurt timp antrenamentele la bazele de pregătire.

Fotbaliștii celor două echipe s-au prezentat purtând măști și mănuși, fiind fotografiați în timp ce vorbeau de la distanță.

+32 FOTO
  • sursă foto: realmadrid.com & fcbarcelona.com

Thibaut Courtois, săgeți către marea rivală: „Barcelona campioană? Nu ar fi corect, suntem echipa mai bună!”

Suspendarea competițiilor, benefică unor staruri

Jucători precum Eden Hazard (29 de ani) și Luis Suarez (33), care erau accidentați înainte de suspendarea competițiilor, s-au prezentat astăzi la centrele celor două echipe într-o formă bună. Aceștia au profitat de perioada de pauză pentru a se reface și ar putea să revină pe teren odată cu reluarea campionatului și a Ligii Campionilor, competiții în care cele două echipe încă sunt angrenate.

La Liga ar putea reveni la jumătatea lunii iunie, conform presei din Spania. Cele două echipe se află în lupta pentru titlu, Barcelona fiind lider, la 2 puncte distanță de echipa din Madrid. Vezi clasamentul aici.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Barcelona și Real Madrid:

BARCELONA. Xavi face o predicție surprinzătoare. Cât va mai juca Messi!

BARCELONA. Sandro Rosell, încă un interviu zguduitor despre viața din închisoare: „Oare cum puteam fi prieteni cu cineva care a ucis?” + „Ești catalan? Ești criminal!”

Toni Kroos ar putea părăsi Real Madrid » Cele 2 momente care i-au deranjat pe fani: „Nu mi-a venit să cred!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează