INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Toni Kroos ar putea părăsi Real Madrid » Cele 2 momente care i-au deranjat pe fani: „Nu mi-a venit să cred!”

Toni Kroos
Toni Kroos

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 18:19

Toni Kroos, 30 de ani, a intrat în atenția fanilor după două episoade care i-au deranjat pe susținătorii lui Real Madrid. 

Campionul german are contract până în 2023 cu gruparea spaniolă, dar evenimentele din ultima perioadă l-au trecut pe lista neagră a suporterilor. Ar putea pleca la Manchester City în vară.

După înfrângerea cu City, 1-2 pe 26 februarie, în care a rămas pe bancă, Toni Kroos a fost filmat în timpul unei discuții animate cu Pep Guardiola, în zona vestiarelor. „Când am văzut că nu ești titular nu mi-a venit să cred!” i-au citit specialiștii pe buze antrenorului englezilor. Guardiola era antrenorul lui Bayern când Kroos a plecat la Real Madrid pentru doar 25 de milioane de euro, o eroare istorică a clubului, deși Pep ceruse să fie păstrat. 

Ulterior, după începerea pandemiei de coronavirus, Kroos i-a mai supărat pe fanii madrileni cu declarațiile prin care s-a împotrivit scăderii cu 10% a salariului. „Să renunți la bani e o donație pentru club, e o sumă pierdută”, a spus neamțul.

94%precizie au pasele date de Kroos în LaLiga, cel mai bun din campionat. La Real Madrid e urmat de Modric, 89%, și Valverde, 88%

Luis Figo, dezvăluiri la 20 de ani de la transferul care a șocat planeta » De ce a lăsat-o pe Barcelona pentru Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează