GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Chinezii, acuzați de Ucraina pentru tratamentul de la festivitatea de închidere a Jocurilor Paralimpice: „S-au apropiat de noi și ne-au cerut asta”

FOTO: Imago-Images +14   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 17:35 / Actualizat luni, 14 martie 2022 18:12

Natalia Garach, purtătorul de cuvânt al Comitetului Paralimpic ucrainean, consideră că organizatorii competiției de la Beijing au avut un tratament deplasat în timpul ceremoniei de închidere.

Ucraina a încheiat pe locul secund în clasamentul medaliilor la Jocurile Paralimpice de la Beijing, cu 11 titluri, 10 medalii de argint și 8 de bronz. Doar China a devansat delegația de la Kiev.

Sergiy Stakhovsky, dezvăluiri uluitoare de pe frontul din Ucraina: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Sergiy Stakhovsky, dezvăluiri uluitoare de pe frontul din Ucraina: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”

Purtătoarea de cuvânt a Comitetului Paralimpic din Ucraina crede că organizatorii chinezi au avut un tratament necorespunzător.

Ucraina se plânge de tratamentul de la Jocurile Paralimpice

„În cadrul ceremoniei de închidere a Jocurile Paralimpice nu apare aproape niciun cadru cu sportivii ucraineni, deși am încheiat competiția pe locul secund. Ne așteptam la așa ceva, ținând cont de tratamentul din ultimele zile. 

Înaintea festivității am purtat niște măști pe care era scris doar cuvântul pace. Dintr-odată, o mare de oameni s-a apropiat de noi și ne-a cerut să le dăm jos. Nu aveam niciun mesaj politic, nu ceream nimic, doar pace. 

Din păcate, ei vor înțelege necesitatea păcii doar când bombele vor vădea asupra orașelor lor, când copiii le vor muri... Au reușit să păstrăm o mască în timp ce Vitaly Lukyanenko purta drapelul”, a transmis Garach, potrivit Sport.ua.

Sportivii și Rusia și Belarus au fost interziși de Comitetul Olimpic Internațional la Jocurile Paralimpice de la Beijing, din cauza invaziei declanșate în Ucraina. 

560 de sportividin 46 de țări au participat la Jocurile Paralimpice de la Beijing

VIDEO Gică Hagi, discurs emoționant prin care cere pace în Ucraina

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina: 

Sergiy Stakhovsky, dezvăluiri uluitoare de pe frontul din Ucraina: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”

Reacţia lui Daniil Medvedev după ce s-a cerut eliminarea rușilor din turneele ATP și WTA: „Eu doar respect regulile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
870797579666969
Ernest Pap  •  15 Martie 2022, 08:50

=„S-au apropiat de noi și ne-au cerut asta” = Jurnalism pueril de Gazeta de perete din clasa a 3-a . În loc de „ S-au apropiat de noi și ne-au cerut să dăm jos masca cu - vrem pace -” ERA MAI ONORABIL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează