GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Steliano Filip s-a căsătorit religios cu Fiviane! Cum arată soția fotbalistului în rochie de mireasă

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 13:18 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 13:29

Steliano Filip (28 de ani), fundașul maghiarilor de la Mezokovesd, s-a căsătorit religios cu Fiviane ieri, 24 iunie. Mireasa e cea care a făcut furori la eveniment, dar și prietenii fotbalistului, printre care Romario Benzar și Gabriel Torje. 

După divorțul cu scandal de Bianca Marina, alături de care are un copil, fostul dinamovist și-a găsit fericirea alături de Fiviane. Cei doi s-au căsătorit civil în martie 2023, la doar câteva luni de când au apărut pentru prima oară public împreună, în ultimele zile ale anului trecut.

Acum, Steliano Filip și Fiviane s-au căsătorit religios. Ieri, mirii au primit taina cununiei de la un pastor care a oficiat slujba chiar în aer liber. Au avut aproape cele mai importante persoane din viețile lor, membrii familiei, prietenii și apropiații. Printre aceștia s-a numărat și Romario Benzar, care l-a felicitat pe Steliano Filip public, printr-o postare pe Instagram. 

+20 FOTO

Soția lui Steliano Filip, foarte elegantă în rochia de mireasă

La eveniment, cea care a atras toate privirile a fost Fiviane Filip. Ea a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, lungă și decoltată. 

Părul l-a avut prins la spate, iar în mâini a ținut un buchet cu flori albe. Și mirele a fost foarte elegant la eveniment, a îmbrăcat un costum negru, cămașă albă și papion. 

Cum arată Fiviane, soția lui Steliano Filip

„Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. 

Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă”, spunea Steliano Filip despre soția lui la Antena Stars

Mario Iorgulescu, refuzat de Bianca Marina, fosta lui Steliano Filip

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni pentru omor și actualmente fugar în Italia, nu a reușit să o convingă pe Bianca Marina, fosta lui Steliano Filip, să fie iubita sa.

„Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a explicat Bianca Marina, pentru Cancan.ro.

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat la începutul anului 2021. Ce doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună o fetiță.

foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
+19 FOTO

Citește și:

Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy pe iaht, în vacanța în Sardinia

Iubita internaționalului român a făcut marele anunț: „Se întâmplă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează