GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Fotbalistul dorit de Becali la FCSB, mărturii cutremurătoare: „Copiii mei desenează tancurile ucrainene aruncate în aer de cele rusești”

Taras Stepanenko/ foto: Imago
Taras Stepanenko/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 15:43 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 16:11

Taras Stepanenko (32 de ani), mijlocaș ucrainean, a oferit detalii dramatice din viața personală, după invazia dictată de Putin. Fotbalistul dorit de Becali la FCSB se află în România, unde se antrenează la baza celor de la FC Voluntari.

Internaționalul ucrainean a reușit să plece din Ucraina, datorită legii conform căreia bărbații care au cel puțin 3 copii pot părăsi țara, chiar dacă a fost dictată Legea Marțială. Căpitanul lui Șahtior a dezvăluit că nu le-a ascuns celor 3 copii ai săi faptul că Ucraina a fost invadată de Rusia.

Președintele Zelenski a susținut o declarație în Parlamentul României » Replică dură a lui George Simion: „Nu vorbește despre terorizarea românilor din Ucraina”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Președintele Zelenski a susținut o declarație în Parlamentul României » Replică dură a lui George Simion: „Nu vorbește despre terorizarea românilor din Ucraina”

Taras Stepanenko, mărturii cutremurătoare

„Copiii mei au început imediat să întrebe despre ce se întâmplă: «De ce locuim la subsol? De ce plecăm de acasă?» Soția le-a spus: «Este război. Am fost atacați de Rusia, condusă de un tiran. Să știți că, din păcate, există oameni care iau cu forța dacă nu ajung la o înțelegere».

Copiii mei desenează tancurile ucrainene aruncate în aer de cele rusești. Foarte des au pictat „Fantoma din Kiev”. Pentru ei, este ca un erou din Universul Marvel”, a spus Taras Stepanenko, potrivit sport.ua.

„Fantoma din Kiev”, simbolul Ucrainei

Oleksandr Oksanchenko, supranumit „Fantoma din Kiev”, a fost un pilot de vânătoare ucrainean, care ar fi doborât 6 avioane rusești în primele 30 de ore ale invaziei dictate de Putin. Acesta a murit pe 25 februarie, într-o confruntare deasupra Kievului. Președintele Velodomir Zelenski i-a acordat titlul de „Erou al Ucrainei”, post mortem, potrivit Libertatea.

Citește și: 

Care e rolul lui Roman Abramovich în discuțiile pentru pace » De ce ucrainenii și rușii îl apreciază + Cum a primit porecla de „Vrăjitorul negocierilor”

Iureș la un meci din Euroligă! Acuzați că au refuzat să protesteze împotriva războiului, baschetbaliștii Stelei Roșii Belgrad se apără: „Așa ni s-a transmis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  04 Aprilie 2022, 16:31

Inseamna ca tin cu rusii. Astea sint povesti nemuritoare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close