FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unul dintre internaționalii ucraineni refugiați în România îl contrazice pe Gigi Becali: „E un fake!" + ce le-a spus Lucescu apropiaților

Taras Stepanenko // FOTO: Imago
Taras Stepanenko // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2022 09:53 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 12:48

Taras Stepanenko (32 de ani), mijlocaș la Shakhtar, unul dintre cei trei internaționali ucraineni refugiați la București, dezminte că va juca la FCSB, așa cum spera patronul clubului, Gigi Becali.

  • CONTEXT: Gigi Becali a anunțat marți seară că va negocia cu Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul lui Dinamo Kiev, și cu alți doi fotbaliști de la Șahtior, Taras Stepanenko (32, „închizător”) și Sergiy Kryvtsov (31, stoper) pentru un contract până la finele sezonului. 
  • Cel mult doi dintre ei ar putea fi înregistrați la LPF de roș-albaștri

Din cauza războiului, trei internaționali ucraineni, Serhi Sydorchuk (căpitanul lui Dinamo Kiev), Taras Stepanenko și Serhi Kryvtsov (ambii de la Shakhtar Donetsk), s-au refugiat la București. Toți cei trei jucători (primul antrenat acum de Mircea Lucescu, ceilalți doi, în trecut) au putut părăsi țara. Bărbații cu minimum trei copii aveau dreptul să plece în străinătate. 

Cum poate arăta FCSB cu jucătorii de la Dinamo Kiev și Șahtior » Cine iese din primul „11”
FCSB
Cum poate arăta FCSB cu jucătorii de la Dinamo Kiev și Șahtior » Cine iese din primul „11”

Taras Stepanenko îl contrazice pe Becali: „Nici măcar nu m-au întrebat"

Unul dintre cei vizați de Gigi Becali pentru un posibil „minitransfer” pe două luni la FCSB, „închizătorul" Stepanenko, a reacționat prompt, pe rețelele de socializare, informându-și fanii că afacerea nu e plauzibilă. 

„Am aflat că mi-am găsit deja un club. Mulțumesc. Ei nici măcar nu m-au întrebat", a comentat mijlocașul în vârstă de 32 de ani pentru cei aproape 100.000 de followers de pe Instagram. 

A adăugat un emoticon care își acoperă fața cu mâinile. A încheiat scurta postare: "PS. Da, e un fake". 

Și Mircea Lucescu neagă

Conform unor surse autorizate din anturajul antrenorului lui Dinamo Kiev, acesta ar fi comentat astfel posibilitatea ca ucrainenii să fie folosiți în meciuri oficiale de FCSB: 

„Este exclus ca ei să semneze cu un club din România. Nici la FCSB, nici în altă parte. Nu e normal ca ei să joace în timp ce compatrioții lor luptă în război”.

Taras Stepanenko: „Naționala e reprezentată de noi toți" 

Într-o ultimă postare, ucraineanul a găsit mai multe fotografii tulburătoare din ultima lună. 

Și a scris: „Într-o lume fără război, ziua de azi ar începe cu un antrenament de dimineață la echipa națională. Eu și băieții mei ne-am pregăti pentru meciul cu Scoția. Acum însă, echipa noastră nu e formată din 11 oameni pe teren și din cei care stau în tribune sau în fața televizorului. Acum, echipa națională e reprezentată de noi toți. Ucrainenii". 

Se vor pregăti la București? 

Partida contra Scoției, din semifinalele barajului pentru Mondial, ar fi trebuit să se dispute mâine, pe 24 martie. A fost reprogramată de UEFA pentru luna iunie. Foarte posibil, selecționata Ucrainei se va pregăti la București pentru confruntările din vară, în play-off-ul CM 2022 și în Liga Națiunilor.

69 de selecțiiare Taras Stepanenko la naționala Ucrainei, pentru care a marcat 4 goluri

357 de meciuria jucat mijlocașul central în 12 sezoane la Shakhtar (a înscris 24 de goluri)

21 de trofeea cucerit Stepanenko la clubul din Donetsk (7 titluri, 7 Cupe, 7 Supercupe ale Ucrainei)

Gigi Becali: „Nu le dau niciun salariu" 

Aseară, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport și a sugerat că toți trei ar putea ajunge la FCSB. Nu doar să se pregătească, ci și să joace. 

„De joi, se vor antrena cu echipa noastră Și, dacă vor să se antreneze, nu e mai bine să se antreneze și în meci? Mircea Lucescu mi-a zis că vor. Se antrenează cu noi, dar vor juca și meciuri oficiale". Completând: „Nu le dau niciun salariu. Ei sunt de acord, să joace meciuri oficiale, să se pregătească. Semnează pe două luni". 

VIDEO Cum a fugit Mihai Leca din infernul războiului » „Am luat decizia încă din prima zi!”

Citește și:

„Jur, pe cuvântul meu! Am rămas și eu mut” » Monologul lui Gigi Becali, întrerupt de Ilie Dumitrescu: „Nu te cred!”

Gigi Becali l-a băgat în ședință pe Vlad: „L-ai văzut pe ăla ce disperat e în poartă?! Tu de ce faci actorie?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
ripensistu
ripensistu  •  23 Martie 2022, 19:47

Cel mai mare blestem al Romaniei este nea Cici.

1385168775251806
Stolz Ultras  •  23 Martie 2022, 15:08
Postat de vasileroaita pe 23 Martie 2022, 12:46

O nouă minciună marca Becali. Marca asta nu i-o contestă nimeni!

Este posibil asa ceva???!! razboinicul luminii,primul om dupa Hristos pe pamant, purtatorul spadei si a crucii,acest saint george al vremurilor noastre sa ne fi mintit..???nu cred asa ceva!!! probabil ca am inteles noi gresit

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Martie 2022, 12:46

O nouă minciună marca Becali. Marca asta nu i-o contestă nimeni!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează