STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

COVID-19. Strigătul unui coleg al lui Ștefan Radu: „Sunt zeci de morți pe stradă. Ce mai așteaptă? De ce nu se declară carantina?!”

Situația din Guayaquil, Ecuador, este dramatică +9 FOTO
Situația din Guayaquil, Ecuador, este dramatică

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 10:17

Felipe Caicedo (31 de ani), atacantul din Ecuador al lui Lazio, e speriat de situația dramtică din țara sa, mai ales la Guayaquil, cel mai populat oraș, și cere măsuri urgente din partea autorităților.

Fotbaliștii iau atitudine și critică incompetența și inconștiența celor care cred că noul coronavirus e doar glumă. Drama din Ecuador, unde autoritățile par surprinse complet de explozia epidemiei, i-a speriat pe jucători.

După argentinianul Leandro Vega, un internațional din statul aflat în vestul Americii de Sud se revoltă văzând imaginile cutremurătoare din Guayaquil, cel mai populat oraș.

172 de decese și 3.465 de persoane infectate cu COVID-19 se înregistrau sâmbătă în Ecuador.

Felipe Caicedo: „Ce mai așteaptă?"

„Sunt zeci de morți abandonați pe stradă. Cer Guvernului din Ecuador să reacționeze, cumva, la această criză. E deplorabil că în Guayaquil, dar și în alte regiuni ale țării, încă nu se iau măsuri și nu se instituie carantină totală și obligatorie! 

Pentru a limita răspândirea virusului, e nevoie să se acționeze urgent, ce mai așteaptă? Cer ajutorul tuturor să facem ceva pentru țară", este mesajul disperat postat pe Twitter de atacantul Felipe Caicedo, coechipierul lui Ștefan Radu de la Lazio.

  • Felipe Caicedo, atacant Lazio // sursă foto: Guliver/gettyimages

„Imaginile sunt reale, oamenii care au murit sunt lăsați pe străzi, pe trotuare și în case. Pare SF, dar nu vor să ridice decedații. Experimentăm o teroare, este înfricoșător ceea ce se întâmplă" 
Leandro Vega, fundaș Emelec

GALERIE FOTO. Drama din Ecuador

+10 FOTO

VIDEO: Cât respectă România carantina de COVID-19? Google a publicat raportul: unde și cât se mișcă românii

Citește mai multe știri despre COVID-19:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (1)
hazdrubal22  •  05 Aprilie 2020, 12:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1