GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Imagini șocante în SUA » Protestatari înarmați cu mitraliere în clădirea Capitoliului din Michigan, după ce starea de urgență a fost prelungită

Camera Legislativă a statului american Michigan a fost luată cu asalt, după ce guvernatoarea democrată a decis să prelungească perioada de izolare cu 28 de zile.
Camera Legislativă a statului american Michigan a fost luată cu asalt, după ce guvernatoarea democrată a decis să prelungească perioada de izolare cu 28 de zile.

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 10:21

Camera Legislativă a statului american Michigan a fost luată cu asalt, după ce guvernatoarea democrată a decis să prelungească perioada de izolare cu 28 de zile. 

La două săptămâni după un prim protest împotriva deciziei guvernatoarei democrate Gretchen Whitmer de a extinde perioada de izolare din Michigan, sute de oameni au pătruns în clădirea Capitoliului din Lansing, capitala statului american cu 3.866 de victime înregistrate momentan din cauza coronavirusului.

„Chiar deasupra mea, sunt oameni înarmați care urlă la noi”

Unii protestatari erau înarmați cu mitraliere în interiorul sediului Camerei Legislative a statului și cereau să fie lăsați să participe la dezbaterea asupra prelungirii stării de urgență.

Au fost opriți de poliție, care nu i-a arestat însă. „Armele sunt permise, atât timp cât sunt vizibile și purtate cu intenție legală”, a anunțat un ofițer de presă al poliției locale pentru NBC News. 

„Chiar deasupra mea, sunt oameni înarmați care urlă la noi”, a postat pe Twitter senatoarea democrată Dayna Polehanki, dezvăluind că „unii dintre colegii mei poartă veste antiglonț”.

Camera Legislativă a decis să nu prelungească starea de a urgență, pentru a putea opri măsurile restrictive, dar guvernatoarea a semnat apoi un ordin executiv care îi permite extinderea izolării în Michigan pentru încă 28 de zile, până pe 28 mai.

Atac la guvernatoare: „Heil Whitmer, ești o tirană!” 

Protestatarii, reuniți pentru „American Patriot Rally”, au scandat împotriva lui Gretchen Whitmer: „Heil Whitmer, ești o tirană!”. Și „închideți-o pe Whitmer!”. 

Potrivit The Times, aveau un mesaj și pentru polițiști: „Sunteți niște lași, ne-ați trădat! Ați furat drepturile oamenilor. Șobolani împuțiți”

Whitmer a susținut că aceste măsuri sunt luate pentru a proteja locuitorii statului, într-o țară care a pierdut deja mai mulți oameni în această pandemie decât în războiul din Vietnam.

65.776 de americaniși-au pierdut viața din cauza pandemiei de coronavirus

Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Dictatorul Kim Jong-Un ar fi încă în viață » Prima apariție în public după 3 săptămâni! Ce a spus Donald Trump

Donald Trump, campanie electorală în timpul pandemiei de coronavirus?! Acuze grave aduse președintelui SUA

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
109620883845176
Gabriel Topai  •  02 Mai 2020, 18:21

Mda, cativa papusari montati de guvern sa motiveze activarea fortelor militare. Opinia publica trebuie sa ceara o ancheta si aducerea in fata instantei a acestor nimicuri de oameni.

2980001048705863
Nick Mester  •  02 Mai 2020, 11:44

În urmă cu câteva luni am mers cu niște prieteni la un loc de tragere în aer liber, undeva în munți. A venit ranger-ul, ne-a salutat, am vorbit un pic și a plecat. Hand guns, shotguns, revolvere, puști cu lunetă, AR15... etc —— am golit un arsenal întreg de încărcătoare, grămezi întregi de cartușe. —— Doar în Call of Duty și unde eram noi s-a întâmplat să mă uit prin lunetă, să pun “punctul roșu cu laser” pe o țintă la sute de metri, și în monentul în care am strâns trăgaciul, glonțul să fie deja acolo și să distrugă ținta. E cu adevărat un stress reliever. —————— În fie... ce vreau să zic cu asta este faptul că în America guvernul încă nu își permite prea mult să facă cu poporul ce fac europenii cu ai lor. Articolul 2 din Constituție dă drept cetățeanului să se apere de un guvern abuziv, asta însemnând că oamenii au dreptul de a deține arme.

706409849468094
Radu Vernescu  •  02 Mai 2020, 11:38

Pai sa va fie frica globalistilor ca vine plata pt inscenarea de care am avut parte. Daca aveam si noi arme nu mai furati voi cu atat tupeu, nu mai taiati padurile si ne bagati devianti pe ecrane. Poate si creionarii fituicii erau mai temperati in a lua parte raului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează