GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POLO

FOTO Chelsea Gandrabura e gata de luptă! Face senzație la Dinamo și acum ajunge la Survivor

Chelsea Gandrabura // FOTO: Instagram +48   FOTO
Chelsea Gandrabura // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 07:25 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 09:30

Chelsea Gandrabura face senzație la Dinamo și e la un pas să ajungă în echipa Faimoșilor de la Survivor. 

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Chelsea este considerată a fi cea mai sexy jucătoare de polo din România, iar la la cei 21 de ani ai ei evoluează pe postul de inter stânga.

+44 FOTO

Atunci când nu se antrenează, participă uneori în diferite emisiuni TV. Născută în Republica Moldova, Chelsea Gandrabura s-a mutat în România în urmă cu 6 ani, când a devenit membru al echipei de polo de la Dinamo, iar mai apoi chiar căpitan. Chelsea a mai participat și la emisiunea de la Antena 1, „Splash! Vedete la apă”.

„Ni s-a spus că polo-ul feminin este mai dur decât polo-ul masculin. Sub apă se dau pumni, picioare, este un sport foarte dur. Deasupra apei nu prea se vede”, a declarat Chelsea Grandrabura pentru TV Telekom Sport.

+44 FOTO
  • FOTO: Instagram

Citește și: 

Ofertă amețitoare primită de Bănel Nicoliță » La „Survivor România”, mai bine ca la FCSB

Roxana Ciuhulescu, interviu după Survivor: "Insomniile, durerile și stresul m-au pus în cap. După ce îmi revin, mă-ntorc la Minister" + "Nu m-am înțeles deloc cu Zmărăndescu și cu CRBL. Robert Niță e un tip super, ar putea câștiga concursul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  12 Februarie 2022, 13:41

Echipele sunt dezechilibrate! La razboinici sunt multi figuranti, dar si multi buni! Trebuie ca echipa sa se mai curete!...La faimosi e nevoie sa vina sportivi! Echipa sta prost pe limia asta. Chelsea poate fi o solutie. Sa vedem ce va fi....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează