GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Svetlana Khorkina, sfidare incredibilă după sancțiunile britanicilor: „Am auzit asta la Vladimir Putin, președintele nostru iubit”

Svetlana Khorkina / FOTO: Imago-Images +14   FOTO
Svetlana Khorkina / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 18:35 / Actualizat joi, 31 martie 2022 18:35

Fosta mare gimnastă Svetlana Khorkina (43 de ani) continuă seria afirmațiilor sfidătoare pe tema războiului declanșat de Rusia în Ucraina. 

Nigel Huddleston, Ministrul Sportului din Marea Britanie, a condiționat prezența sportivilor ruși la evenimentele sportive de pe teritoriul britanic. Fosta gimnastă Svetlana Khorkina, recunoscută pentru devotamentul fanatic pe alocuri față de Vladimir Putin, a oferit o reacție incredibilă.

Vitali Klitschko a rămas singur pe front » Unde a plecat fratele Vladimir: „Prieteni, acum e important să ne unim”
Război în Ucraina
Vitali Klitschko a rămas singur pe front » Unde a plecat fratele Vladimir: „Prieteni, acum e important să ne unim”

Khorkina sfidează din nou: „Câinii latră, caravana trece”

„Una dintre expresiile mele favorite a fost auzită chiar la președintele nostru iubit, Vladimir Putin: «Câinii latră, caravana trece». Doar atât vreau să comentez pe acest subiect”, a spus Svetlana Khorkina, potrivit Sport-Express.

Svetlana Khorkina, campioana din partidul lui Putin

Campioană olimpică și mondială, Svetlana este parlamentar rus și este o susținătoare a acțiunilor lui Vladimir Putin, făcând parte din partidul acestuia.

Svetlana Khorkina, sfidare incredibilă după sancțiunile britanicilor: „Am auzit asta la Vladimir Putin, președintele nostru iubit”

Khorkina este colonel în armata Rusiei, este căsătorită cu un fost general din FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei).

7 medaliiare Svetlana Khorkina la Jocurile Olimpice (2 de aur, 4 de argint, una de bronz)

Organizatorii turneului de la Wimbledon vor impune reguli dure pentru sportivii din Rusia și Belarus, ca urmare a războiului din Ucraina.

Astfel, jucătorii și jucătoarele de tenis vor trebui să de asigurări că nu câștigă bani din cele două țări atacatoare, potrivit The Sun. În plus, trebuie să confirme că nu vor declara că susțin invazia Rusiei în Ucraina. Sportivii din Rusia și Belarus nu vor concura sub steagul țărilor lor și nici nu vor putea purta culorile țării la turneul din Londra.

Am avut întâlniri cu diferiți oficiali în legătură cu sancțiunile impuse sportivilor. Dacă rușii și bielorușii vor să participe la competițiile din Marea Britanie, trebuie să fie neturi și independenți. Vrem asigurări. 

Vor da declarații în scris că nu primesc bani de la Putin, Rusia sau Belarus. Vrem să primim asigurări că nu vor face declarații de susținere față de Putin, Rusia sau Belarus. Dacă sportivii spun că sunt neutri, vrem să ne asigurăm că nu există nicio legătură cu Putin
- Nigel Huddleston

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina: 

Cum au reacționat Vladimir și Vitali Klitschko după ce Usyk a plecat din Ucraina: „O să am o discuție cu el”

Mobilizare fără precedent » Ce s-a întâmplat cu jucătoarea din Ucraina afectată direct de război

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Aprilie 2022, 16:23
Postat de masinameaeata pe 01 Aprilie 2022, 16:11

Eu nu am inteles si mie tare greu sa inteleg, ce treaba are sportul, cultura, cu razboiul si politica? Adica, daca X este nascut in Rusia, si este om de cultura sau sportiv, el trebuie interzis? Doamne fereste! X putea sa fie nascut in Ucraina, in SUA, sau in oricare alta tara. Din pacate in zilele noastre, se duce un razboi informational incredibil si ii cad victime, sportivi, oameni de cultura sau oameni simpli, care nu vor sa aiba treaba cu razboiul de nicio parte. Intr-un razboi, nu exista unii buni si altii rai. Simplul fapt ca vrei sa apesi pe tragaci si in acest fel ii iei dreptul la viata unei fiinte, este un gest condamnabil si nu conteaza in ce tabara te aflii, tot criminal te numesti! Viata unui om, bunastarea lui, convingerile lui, etc, nu trebuie sa depinda de locul in care s-a nascut si in functie de asta sa fie judecat de altii, care se considera superiori, nu pentru ca sunt, ci pentru ca au avut avantajul sa se nasca in alt loc, intr-o alta tara. Doamne, ajuta oamenii, sa inteleaga adevarul! Ajuta-i sa ocoleasca manipularea, indiferent din ce parte vine!

kill one man, you are a murderer! kill a milion...a king! kill them all...a God! sunt sigur ca ai mai auzit porcaria asta americana pe undeva!

ray51
ray51  •  02 Aprilie 2022, 10:22

Ce pacat de aceasta Khorkina. O femeie 'fara inima', 'fara suflet', oarba si ingenuncheata. Nu cred ca-l iubeste pe Putin. Este doar o oportunista jalnica.

rav410wrc
rav410wrc  •  01 Aprilie 2022, 23:45

Whorekina asta era o prefacuta, inca de pe vremea cand activa in gimnastica ... Bine, in general rushii, la sport, sunt nishte prefacutzi :(( Si nu numai la sport ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează