GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BRAZILIA

Scandal teribil în familia lui Neymar! Tânărul iubit al mamei lui Neymar a ajuns la spital și a avut nevoie de 12 copci!

Nadine Goncalves (stânga), alături de Tiago Ramos +6   FOTO
Nadine Goncalves (stânga), alături de Tiago Ramos

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 10:21

Relația mamei lui Neymar, Nadine Goncalves (52 de ani) cu tânărul model Tiago Ramos (23) a luat o întorsătură urâtă. După o ceartă aprinsă, bărbatul a ajuns la spital cu tăieturi serioase la brațul drept.

În urmă cu câteva zile, Nadine s-a văzut nevoită să cheme ambulanța după ce iubitul său s-a tăiat într-un geam spart. Modelul a avut nevoie de 12 copci la braț, din cauza unei tăieturi suferite deasupra cotului, informează Extra.

Dezvăluirile unui vecin: „El înjura, ea plângea”

Unul dintre vecinii cuplului, sub protecția anonimatului, a dezvăluit faptul că înainte ca Tiago să ajungă la spital, din locuința celor doi s-au auzit țipete puternice. „Nu am auzit foarte multe, însă el înjura, în timp ce ea plângea. Nu mai putea fi controlat, spărgea lucruri în apartament”, a spus acesta, citat de Extra.

În poftida zvonurilor, cuplul a informat medicii că Tiago s-a accidentat căzând pe o masă de sticlă.

Diferență de aproape 30 de ani între cei doi

Nadine Goncalves și Tiago Ramos și-au oficializat controversata relație în urmă cu o lună și jumătate. Între timp, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă, însă s-au împăcat la scurt timp după. Incidentul recent transmite faptul că lucrurile între cei doi nu s-au calmat.

+2 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre acest subiect:

Dezvăluiri incredibile din Brazilia » Noul iubit al mamei lui Neymar a fost cuplat cu mai mulți bărbați în trecut, inclusiv cu bucătarul personal al fotbalistului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  07 Iunie 2020, 15:58

Stiri de sport cica

3784601441611563
Adrian Cirnu  •  07 Iunie 2020, 12:47

cat de mult ma bucur ca citesc mai putin in fiecare zi acest asa numit *** de ziar electronic... intru pe site, vad " Scandal teribil în familia lui Neymar! Tânărul iubit al mamei lui Neymar a ajuns la spital și a avut nevoie de 12 copci!" .. .... intru sa citesc si ce vad? s-a taiat intr-un geam.... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pma77
pma77  •  07 Iunie 2020, 11:06

Are 52 dar arata de 70 :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close