GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Un bărbat a încălcat restricțiile impuse împotriva COVID-19 și a fost ucis de un crocodil

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 17:18

Un bărbat din Rwanda a încălcat restricțiile impuse de autorități împotriva coronavirusului și a sfârșit prin a fi mâncat de un crocodil. 

Alice Kayitesi, primarul districtului Kamonyi, a povestit că bărbatul a mers la pescuit pe râul Nyabarongo, și a avut un sfârșit tragic: „A încălcat regula de a sta acasă, este unul dintre puținii cetățeni de aici care nu au respectat izolarea impusă pentru a opri pandemia de coronavirus”.

Rwanda este în stare de alertă de duminică. Țara est-africană a înregistrat până în acest moment 40 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Nicio persoană nu și-a pierdut viața din cauza virusului.

VIDEO / MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele

Citește și alte știri despre coronavirus: 

CORONAVIRUS. Ultima oră » Carantină totală în România + noul bilanț: 144 de cazuri noi

Din Spania, doi baschetbaliști români oferă declarații sfâșietoare: „Sper din suflet ca în România să nu se ajungă la același nivel!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează