GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Un patinoar din Madrid, transformat în morgă pentru victimele coronavirusului » Autoritățile spun că nu mai au altă soluție

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 21:31

Patinoarul El Palacio de Hielo din Madrid va fi folosit pe post de morgă din cauza numărului mult prea mare de decese provocate de coronavirus în Spania. 

Spania este a doua cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, după Italia. Ibericii au înregistrat un total de 33.089 de cazuri, 2.207 persoane fiind declarate moarte. Capitala Madrid este cea mai afectată, cu peste 1.100 de victime, informează El Diario. 

Autoritățile din Spania: „Nu avem altă variantă”

Autoritățile locale sunt depășite și caută noi soluții pentru a gestiona criza. Una dintre ele a fost aceea de a transforma un patinoar în morgă. Explicația deciziei este una crudă: „Ne confruntăm cu un număr în creștere de decese, iar firmele funerare nu fac față. Aveam nevoie de un loc în care să depunem trupurile neînsuflețite. Știm că este o situație foarte delicată, dar nu avem altă opțiune. Spitalele și crematoriile sunt suprasolicitate”. 

Autoritățile au concluzionat că patinoarul de 1.800 de metri pătrați este spațiul potrivit pentru că gheața va împiedica descompunerea cadavrelor până în momentul în care vor putea fi transportate. 

VIDEO / Informații despre Covid-19 în România

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Ce persoane au prioritate la testarea pentru coronavirus în România și ce se întâmplă cu ratele la bănci

Recomandări de la Orlando Popa, antrenor la Reggiana și scouter în Italia: „Izolați-vă și lăsați-vă hainele la ușă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează