GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO. Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea: „M-ai împlinit ca om și ca femeie”

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, i-a făcut o declarație de dragoste fostului conducător al lui Dinamo, de Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”. +26   FOTO
Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, i-a făcut o declarație de dragoste fostului conducător al lui Dinamo, de Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 19:04 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 19:11

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, i-a făcut o declarație de dragoste fostului conducător al lui Dinamo, de Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”.

„Multumesc pentru ca m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”, a scris Valentina pe Instagram.

+22 FOTO

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Cel mai în vârstă dintre copiii fostului finanțator de la Dinamo este Patrick, ajuns la 23 de ani. Acesta, alături de Melissa și Angelo, sunt copiii lui Cristi Borcea cu prima sa soție, Mihaela. Cristi Borcea are alți doi copii cu a doua soție, Alina Vidican, pe George Alexandru și Gloria și un copil cu Simona Dana Voiculescu, cu care a avut o aventură, pe Andreina Carolyn Christine.

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, cu care este căsătorit din 2018, Cristi Borcea are alți trei copii: pe Milan, Indira Maria și Rania Maria.

+22 FOTO

Vezi mai multe galerii foto:

Cristiano Ronaldo, detronat! Un supermodel internațional l-a depășit la câștiguri pe Instagram

Cea mai hot fană din Liga 1 a răvășit Instagramul: „Să vă spun ce înseamnă 4-4-2”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
enigmaticul
enigmaticul  •  11 Ianuarie 2021, 22:08

Mda..........Te-a împlinit material, ai vrut să spui!! Ca OM nu avea cum să te împlinească *** ăsta/atotstivuitor!! La câtă minte ai și tu, nu mă miră afirmația pe care o faci!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelista.lui.schiendler
stelista.lui.schiendler  •  11 Ianuarie 2021, 21:06

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei... Asta-i o glumă ? Ăsta are 50 de copii cu 800 de femei ... Dacă Durex nu exista, avea 900 de copii ...

andy_2008
andy_2008  •  11 Ianuarie 2021, 20:47

Un om ca Borcea,doctor in stiintele femeiesti,cu 2 facultati si 3 masteruri chiar ca te poate implini.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează