GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Vica Blochina nu-l poate uita pe Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat când s-au revăzut: „Mi-a tresărit inimioara”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 11:14 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 12:09

Vica Blochina nu l-a uitat pe Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, și a dezvăluit ce s-a întâmplat când l-a revăzut.

Fosta balerină, care are un copil cu fostul antrenor de la Steaua sau Craiova, a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, și a fost provocată să-l descrie într-un cuvânt pe Victor Pițurcă.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani? L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani. Când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă! Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a spus Vica, potrivit viva.ro.

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Vica Blochina

+37 FOTO

Vica a fost amanta lui Pițurcă, la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan. Inițial, fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul, însă un test de paternitate a demonstrat că acesta este al lui, iar de atunci cei doi au început să se apropie.

„Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, în trecut, potrivit Libertatea.

Vezi și: 

Un altfel de FCSB - Dinamo! Cele mai sexy fane sunt gata de Derby de România

Soția lui Cristi Pulhac, superhot în vacanța exotică din Republica Dominicană: „Baby, eu sunt priveliștea”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
533199587265336
Tosca Gelu  •  03 Februarie 2021, 17:56

*** la 16 ani, la 26 si la 46 !,,nu s-a schimbat nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Februarie 2021, 13:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează