GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Victor Pițurcă are acasă aparat de testare pentru COVID-19: „Costă 180 de lei un test” » Sfaturi pentru echipele din Liga 1

Victor Pițurcă (63 de ani) deține un aparat de testarea împotriva COVID-19
Victor Pițurcă (63 de ani) deține un aparat de testarea împotriva COVID-19

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 21:09

Victor Pițurcă (63 de ani) deține un aparat de testare împotriva COVID-19. Fostul selecționer crede că formațiile din Liga 1 ar trebui să folosească aceeași metodă înainte de reluarea sezonului. 

„M-am testat de vreo patru ori. În ultimele zile nu am mai făcut-o, m-am plictisit să ies negativ. Stau câteva zile, mai aștept. Dacă ies undeva și apoi revin, mă testez. V-am spus, mi-e frică să nu îl dau mai departe familiei. Sunt teste rapide. Te înțepi în deget, pui sângele într-un mic aparat și îți spune”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport. 

Victor Pițurcă: „Am teste cu procentaj 94%”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că formațiile din Liga 1 pot relua antrenamentele începând cu data de 15 mai. Victor Pițurcă a comentat decizia.

„Dacă jucătorii vor fi testați, nu văd de ce nu ar putea juca. Ar rămâne apoi în cantonament. Dacă jucătorii vin lunea, se testează, la 3, 4 zile ar trebui din nou făcute teste. Asta implică o cheltuială pentru cluburi. Eu am dat 180 de lei pe aceste teste (n.r. prețul unui test), nu sunt chinezești, au procentaj 94% din ce am înțeles. Acum depinde de cluburi, dar nu mai contează banii când e vorba de sănătate”, a concluzionat Pițurcă. 

VIDEO / Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește și alte știri despre coronavirus:

Viorel Moldovan, ironii în serie după anunțul reluării antrenamentelor: „Voiam în Maldive, fiecare cu insula lui. Eu zic să îi dăm viteză direct, fără pregătire”

Pierdere de 14 miliarde de dolari pentru Elon Musk în câteva ore » Totul a fost din cauza unei postări pe Twitter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valdino
valdino  •  05 Mai 2020, 15:02

Nea Piti e in eroare grava, testul rapid are probabilitate de 30% !

 •  05 Mai 2020, 00:09

Mda, pai daca nu sunt chinezesti, nu sunt bune! Alea chinezesti se pricep la virusuri. Aici a luat tzeapa Pitzi. Chiar ii trebuiau chinezarii. Plus, mai degraba are 94% gradul de eroare. In ziua de azi e usor sa pacalesti oamenii cu falsuri, iar ei chiar pun botul. Bine, omul s-a tot plictisit sa iasa negativ. Ne intrebam daca aparatul arata si rezultate pozitive, sau aia care l-au pacalit i-au dat unul care iese mereu negativ, chiar si atunci cand esti virusat.

 •  04 Mai 2020, 22:46

De aia a spus in urma cu ceva timp, ca testeaza pe oricine intra la el in casa, - chiar si pe fiul sau - de frica sa nu il dea el la familie... Hai ma Pitzi, ma..., o fi mare morcovu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează