GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VIDEO

VIDEO Filmare scandaloasă în Mizil! O femeie lovește și scuipă un jandarm. Ce face prietenul ei în tot acest timp

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 14:49 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:00

Un jandarm i-a atras atenția unei tinere din Mizil, județul Prahova, că nu poartă mască. Tânăra ieșea dintr-un magazin, un spațiu închis, unde e obligatoriu să porți mască. 

Prahova se confruntă cu un număr foarte mare de cazuri de COVID-19. Poliția este în alertă continuă, iar când autoritățile au văzut o tânără care ieșea dintr-un magazin, fără să poarte mască, au vrut să o legitimeze și să îi dea amendă. 

Femeia și-a pierdut cumpătul, a început să țipe la autorități, să scuipe și să lovească cu piciorul, în timp ce prietenul ei îl împingea pe jandarm! Conform Jandarmeriei, femeia l-ar fi pălmuit pe subofițer. Imaginile au fost postate pe facebook: 

Cei doi agresori ar fi fost imobilizați ulterior, dar femeia a leșinat, fiind nevoie de intervenția echipajului SMURD. Femeia ar fi încercat să fugă din ambulanță, dar a fost reținută de autorități, informează Digi24.ro.

Citește și:

Un colos auto mută producția din Germania în România! Ce orașe concurează pentru zecile de locuri de muncă

EXCLUSIV Ion Țiriac susține vaccinul lui Vladimir Putin, refuzat de România: „Suntem serioși sau vorbim prăpăstii?! V-aș întreba ceva”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează