GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO IREAL! Un sucevean a testat ipoteza lui Donald Trump și a tras pe nas dezinfectantul din scara blocului » Ce a urmat

FOTO: monitorulsv +32   FOTO
FOTO: monitorulsv

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 21:11

Un bărbat din Suceava a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp de trăgea pe nas dezinfectantul montat în scara unui bloc. 

Dacă s-ar fi rezumat la asta, suceveanul ar fi scăpat nesancționat de poliție. Oamenii legii s-ar fi amuzat și l-ar fi lăsat în pace. Bărbatul a revenit însă în scara blocului și a furat dozatorul montat pe perete.

Poliția din Suceava l-a identificat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani și l-a pedepsit exemplar. Lui Marius L. i-a fost întocmit dosar penal și a fost sancționat cu amendă pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. 

Vezi VIDEO cu momentul AICI!

A testat ipoteza lui Trump

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a avut joi noapte o declarație șocantă și a spus că s-ar putea injecta dezinfectant în corpul uman în lupta împotriva coronavirusului. Vorbele sale au creat panică printre medici. Au cauzat și multe probleme oamenilor, care au aplicat cele auzite la președintele american.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre coronavirus:

Pandemia de coronavirus influențează și premiul de „Personalitatea anului”, acordat anual de revista Time » Cine e favorit

COVID-19. Încăpățânarea i-a costat » Suedia a înregistrat săptămâna cu cele mai multe decese din acest secol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10156162893436307
Johny English  •  29 Aprilie 2020, 01:13

Daca nu mai avea omul Samahoanca ce sa faca?!?

10206442251877526
Adrian Barbu  •  29 Aprilie 2020, 00:50

Asa, si care e legatura dintre asa-zisul “articol” si cele 33 de fotografii? Una il arata pe distrusul ala, restul spun nimic despre nimic! Si voi cica sunteti “jurnalisti de sport”... Vai de capul vostru de pafaristi!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Aprilie 2020, 23:19

Si n-a ramas cu nasu-n vant? Sau in cui? Ce idiotenie de articol! voi nu sunteti in somaj tehnic? Sau de creatie? Aveti nevoie de o pauza cam lunga!!! Nu de alta... Sa puteti pleca unulk cate unul la cules de capsuni.... Se deschide sezomul in Spania!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close