GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NUNTĂ

FOTO WAGs pe Ghencea » Show în tribună: cum s-au pozat „rivalele” la meciul Stelei

WAGs pe Ghencea » Cum s-au pozat „rivalele” la meciul Stelei +40   FOTO
WAGs pe Ghencea » Cum s-au pozat „rivalele” la meciul Stelei

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 12:00 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 12:30

Mihai Neicuțescu (25 de ani), a înscris ieri pe Ghencea, pentru oaspeți, în Steaua - Ceahlăul 3-1. El a fost susținut din tribună de soție, Lorena, care îi e alături de mai mulți ani. 

Lorena, foto stânga, este însărcinată cu primul copil al cuplului. 

+36 FOTO

Ea s-a pozat în tribună alături de iubita stelistului Daniel Vîrtej, Alexa, postând imaginea alături de sintagma WAGs, „wives and girlfriends” - soțiile și iubitele fotbaliștilor.

FOTO Alexa Sava, iubita lui Daniel Vîrtej

Alexa Sava, dreapta
+19 FOTO

Nuntă ca-n povești pentru fostul jucător al lui Dinamo » S-a căsătorit într-o locație VIP cu bruneta care i-a „sucit” mințile

Mihai Neicuțescu, fosta speranță a lui Dinamo, și-a pus pirostiile în această vară. El și-a unit destinele cu Lorena, tânăra de care e îndrăgostit până peste cap. 

+36 FOTO

Cei doi n-au lăsat nimic la voia întâmplării în cel mai fericit moment al vieții lor: evenimentul a avut loc la Cernica, la piscină, o locație la modă în rândul VIP-urilor din Capitală.

Lorena are 23 de ani și e nelipsită de la meciurile partenerului său. Ea e o prezență activă și-n social media, unde postează imagini sexy pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, unde le arată urmăritorilor săi diverse ținute, machiaje sau coafuri.

FOTO. Răsfoiește o galerie foto cu partenera lui Mihai Neicuțescu

+36 FOTO

„Spovedania” lui Mihai Neicuțescu: „Există momente în viață în care trebuie să iei cele mai bune decizii. Eu n-am făcut-o” 

În luna mai a acestui an, într-un interviu extins acordat Gazetei Sporturilor, Mihai Neicuțescu vorbea despre regretele sale, dar și despre cum s-a maturizat în ultimii ani:

„Întotdeauna în viață este loc de mai mult și mai bine și cred că orice om își dorește să-și atingă potențialul maxim și poate chiar mai mult de atât. Am trecut printr-o operație, urmată de pandemie, iar perioada în care am stat pe bară a fost una destul de lungă. 

Există momente în viață când trebuie să iei cele mai bune decizii și poate în acel moment nu am făcut-o, dar am învățat din asta. Consider că în acest moment, chiar dacă am mai făcut un pas înapoi în ceea ce privește liga, pot spune că am învățat câte ceva și-mi pot atinge iar potențialul maxim”. 

Îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, să ating nivelul primei ligi, dar totul va depinde de mine. Voi face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple într-un timp cât mai scurt
- Mihai Neicuțescu, pentru GSP.ro

VIDEO Imagini cu Mihai Neicuțescu și soția lui, Lorena 

Citește și alte știri: 

Arena de 5 stele, devastată de cea mai puternică furtună din istoria țării » Imagini cu prăpădul lăsat în urmă
DEZASTRU NATURAL
Arena de 5 stele, devastată de cea mai puternică furtună din istoria țării » Imagini cu prăpădul lăsat în urmă
Gimnasta Diana Bulimar, detalii neștiute despre iubitul ei » Cum s-au cunoscut cei doi: „El nu și-ar fi permis să vorbească cu mine”
MONDEN
Gimnasta Diana Bulimar, detalii neștiute despre iubitul ei » Cum s-au cunoscut cei doi: „El nu și-ar fi permis să vorbească cu mine”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  27 Octombrie 2023, 13:10

Bietul om.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close