GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

WhatsApp face o schimbare majoră în lupta cu dezinformarea legată de coronavirus

Aplicația WhatsApp va suferi modificări în perioada următoare +33   FOTO
Aplicația WhatsApp va suferi modificări în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 18:22

WhatsApp, una dintre cele mai folosite aplicații de socializare din zilele noastre, anunță modificări în perioada următoare din cauza pandemiei de COVID-19.

Ca măsură de combatere a răspândirii informațiilor de tip fake-news, aplicația lansată inițial în 2009 va restrânge numărul de mesaje pe care oamenii le pot trimite apropiaților.

Aplicația WhatsApp: ce se schimbă

Concret, mesajele primite pe WhatsApp nu vor mai putea fi redirecționate decât spre o singură altă persoană. Până acum, acestea puteau fi trimise către 5 alți cunoscuți simultan.

Mai mult, cei care se ocupă de rețeaua de socializare au declarat că iau în calcul noi măsuri prin care să împiedice răspândirea de informații false.

„Considerăm că este esențial în această perioadă să încetinim răspândirea mesajelor pentru a menține astfel aplicația noastră într-o zonă a conversațiilor personale”, susțin dezvoltatorii WhatsApp, conform CNBC.

FOTO Cadre inedite cu efectele pandemiei de coronavirus în lume:

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Giganții din Premier League, pierderi uriașe din cauza COVID-19 » Manchester United, cea mai afectată

Un fost fotbalist de la Dinamo despre viața de fotbalist din Belarus: „Nu pot refuza să joc”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează