Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 noiembrie 2012 23:06

Pentru a treia zi consecutivă, Gazeta Sporturilor vă oferă şi în ediţia de duminică un superreportaj semnat de echipa ziarului aflată în Qatar.

Din Doha, reporterul special Justin Gafiuc şi fotoreporterul Cristi Preda vă ilustrează cum se trăieşte un meci tare în ţara gazdă a Campionatului Mondial din 2022. Tabloul este unul impresionant şi ne putem face o idee despre cum vor arăta arenele peninsulare la competiţia de peste zece ani.

Tot azi, doar în ziar, găseşti şi un remember după fix 17 ani: povestea zilei în care pe Camp Nou s-a vorbit româneşte. Nu în tribune, ci pe teren!

Reportajul şi remember-ul pot fi citite doar în ediţia tipărită a Gazetei de duminică, nu şi pe site!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”