GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  PROMO

FOTO Urări de pe gazon pentru Belodedici la împlinirea a 50 de ani » Mesaj special de la Prosinecki!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 10:02

NU UITA! Azi, ediţie specială a Gazetei Sporturilor dedicată lui Belodedici! La toate chioşcurile de presă din ţară şi în platforma Gazeta Digitală!

Gazeta îi dedică azi o ediţie specială lui Miodrag Belodedici, care împlineşte 50 de ani. La chioşcuri vei găsi o ediţie specială a Gazetei Sporturilor cu 12 pagini dedicate legendarului fotbalist român.
Coechipieri alături de care Belodedici a cîştigat Cupa Campionilor în '86 au ţinut să fie alături de el în această zi specială, transmiţîndu-i mesaje de felicitare. Printre aceştia se numără Gabi Balint. "Bine ai venit în Clubul 50! La mulţi ani! Fac tot eu cinste?", a fost urarea amuzată a fostului său coechipier de la Steaua şi de la naţională. 

Urare din Croaţia, de la Prosinecki

Remus Dimache e solistul trupei de balet a Operei din Split şi prieten foarte bun cu marii jucători ai Croaţiei. Prin el, Gazeta a obţinut o urare pentru Belodedici din partea lui Robert Prosinecki, fostul coleg de cameră al lui Mile la Steaua Roşie Belgrad: “Sretan rodjendan I sve najbolje, Mile!” (“La mulţi ani şi toate cele bune, Mile!”).

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (3)
valah7mai1986
valah7mai1986  •  20 Mai 2014, 11:11
Postat de botizann pe 20 Mai 2014, 10:58

La multi ani Belo ... De departe cel mai titrat fotbalist roman ...

Caprioara din Carpati cel mai elegant libero din istoria RO! Norocul lui ca a venit Jenei, Malahagian zicea ca nu are ce cauta titular la 18 ani la Steaua si juca cu Tataran omul padurii ! :))))) Si se mai si lauda ca datorita lui am ajuns campionii Europei! :))))))))) Un fel de Alpin in varianta sudica !

botizann
botizann  •  20 Mai 2014, 10:58

La multi ani Belo ... De departe cel mai titrat fotbalist roman ...

dash.berlin
dash.berlin  •  20 Mai 2014, 10:24

La multi ani si multa sanatate !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează