GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  CU BUTE LA MIAMI

Gazeta, insider în Palm Beach » Bute: "Nu vreau să ajung să vorbesc singur". Interviu eveniment în ediţia tipărită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 11:24

Amintiţi-vă ultima durere de cap care v-a sîcîit. A fost nasol, nu? A trecut probabil cu un Nurofen, dar v-a chinuit cîteva ore.

În Palm Beach, urletele a zeci de mii de fani englezi îi bubuie în urechi lui Bute la antrenamente pentru a-l imuniza la vacarmul de pe 26 mai, cînd e programat meciul cu Froch, la Nottingham. Campionul IBF lasă şiroaie de transpiraţie în sală, apoi zîmbeşte relaxat spre ziarişti, nu doar Gazeta e aici, ci şi Sky Sport!, şi se gîndeşte să-şi facă un stoc de Nurofen. Meci, victorie, centură, alt meci, altă victorie, altă centură etc, apoi retragere în glorie şi dureri de cap lejere, ca ale voastre, cei care citiţi acum. Ăsta e planul pentru o viaţă normală.

"Îl visez pe Froch, da. E mereu în mintea mea, într-un colţ", îi spune Lucian lui Marius Mărgărit, reporterul special GSP ajuns duminică în Palm Beach, Florida, pentru a aduce în paginile Gazetei toate emoţiile lui Bute.

"Şi lupta cum o visezi?". "Nu îmi e teamă, însă resimt presiunea. E un fost dublu campion al lumii, boxez la el acasă, dar sînt gata să-i dau cîţi pumni e nevoie. Şi eu să iau cît mai puţini. Boxerul inteligent nu e ăla care stă să încaseze şi cîştigă, dar pleacă din ring cu capul mare. Eu vreau să-mi fac o familie, să le povestesc copiilor despre mine, nu să ajung să vorbesc singur de la pumnii încasaţi în cap!". Bute vrea doar centura şi stocul de Nurofen.

Pînă la încleştarea cu Carl Froch mai e fix o lună. Iar Lucian are multe de spus. Ce puncte slabe i-a descoperit adversarului şi ce greşeli şi-a jurat să nu repete, cine îl enervează şi de ce a acceptat să se bată acasă la Froch, cui vrea să-i demonstreze ceva special şi ce surprize a pregătit.

Le-a spus pe toate într-un interviu sincer şi spectaculos acordat lui Marius Mărgărit, reporterul GSP prezent în aceste zile în SUA. Iar ediţia specială de azi a Gazetei completează acest mega-interviu cu alte informaţii şi instantanee din Palm Beach, locul unde Bute coace o nouă victorie. Fără dureri de cap.

TOTUL DESPRE PREGĂTIRILE LUI BUTE ÎN PALM BEACH, ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A GAZETEI SPORTURILOR DE AZI.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  26 Aprilie 2012, 01:03

Lucian Bute, primul roman care a invatat sa munceasca!

flytudor
flytudor  •  26 Aprilie 2012, 00:50

Fortza Bute

costacurta
costacurta  •  26 Aprilie 2012, 00:35

FORZA BUTE, TOATA ROMANIA E CU TINE, NE MANDRIM CU TINE INTOTDEAUNA.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează