Comentarii (27)
288033894921250
Alex Dum  •  04 Septembrie 2016, 03:15

Valentin Ceaușescu, protectorul Stelei inainte de revoluție....Cum sa nu câștigi multe titluri?!! :)))

liviu2408
liviu2408  •  02 Decembrie 2011, 06:46

Cauti si nu mai gasesti un Marcel Raducanu.

theo_s
theo_s  •  02 Decembrie 2011, 02:13

Marcel Raducanu e in realitate un subiect trist: omul are talent la nivelul unui Savicevici sau Stoicicov, ca sa dau 2 ex. tot de aici, din est, a si plecat la timp si totusi nu a ajuns una din marile figuri ale fotbalului, asa cum merita. Ar fi putut sa fie vedeta la AC Milan sau Barcelona. Nici la noi nu se spune ca e din aceeasi categoria mica si selecta cu Dumitrache, Dobrin, Hagi si inca 2-3. Astazi, de pilda, nu exista niciun jucator de talia lui in Romania. Nici pe-aproape. Toate cele bune, Marcel!

greem
greem  •  01 Decembrie 2011, 16:56

Unul dintre cei mai mari jucatori români!

crystymar90
crystymar90  •  01 Decembrie 2011, 14:28

Nenea ziaristu' roman, tot respectul pentru Marcel Raducanu, un articol foarte frumos, dar mai pune si tu mana pe carte, nu mereu, doar asa, o data pe an, in preajma bac-ului. Nu de alta, dar numele adevarat, este Hannover si nu Hanovra cum citesti matale pe romaneste.

carol_k
carol_k  •  01 Decembrie 2011, 14:12

Cine vorbeste de performante in Europa...de parca ele s-ar obtine asa la un batut de palma al lui Nea Nicu...Exact aia care azi nu-s in stare sa obtina un punct pe teren propriu intr-o competitie second hand iar altii nici macar nu se califica pe tablou...Dar "stiu ei cum era inainte" de parca Securitatea lui Mircea Lucescu si Postelnicu statea deoparte iar Steaua era lasata sa bata tot in campionat...Cam batea tot in Europa mai copiii ploii si asta ani buni,nu ca era cea mai buna dar ajunsese si pe primul loc in Top Marca cel mai mare cotidian sportiv din Spania si asta doar pe rezultatele externe...Frustrarea acestot raspandaci diversionisti este nemarginita si inutila in fond...

zizu
zizu  •  01 Decembrie 2011, 12:06

NIMIC PERSONAL CU MARCEL... DE CE NE LAUDAM MEREU SI NU RECUNOASTEM NISTE LUCRURI CARE AU FOST,IN PLUS NE BATEM CU PUMNUL IN PIEPT CA O FI SI O PATI? DE CE NU SE RECUNOASTE DESCHIS CA STEAUA A FOST PROTEJATA CEAUSESTILOR SI CEI DE LA STEAUA FACEAU CE VROIAU? 80% DIN ISTORIA CLUBULUI I SE DATOREAZA FAMILIEI CEAUSESCU! DE CE SI ATUNCI SI ACUM ,SUNT UNELE LUCRURI MAI NORMALE PTR UNII? DE CE NU IA AJUTAT SI PE ALTII ATUNCI,IAR ACUM DE CE PLACINTA,HUIDU,ALA ......FIUL BANCHERULUI,NU NUMAI EI....FAC INFRACTIUNI DE TOT FELUL,NU SUNT TRATATI LA FEL! ACESTI OAMENI PINA LA URMA ELUDEAZA LEGEA! ASTA E UN SUBIECT DE ....MANDRIE? SCZ....DAR MA INTREB SI EU....DE CE PTR UNII E MAI LEGAL CA PTR ALTII?..

walentin
walentin  •  01 Decembrie 2011, 11:23

Respect Marcel,respect Germania,respect CIVILIZATIE. O sa murim saraci intr-o tara bogata.

digei
digei  •  01 Decembrie 2011, 11:12

@ Carol K....Foarte corect ceea ce spui.Azi pleaca de la 13-14 ani copiii talentati si isi incearca norocul...Poate ca doar unii reusesc dar parintii sint datori sa le ofere aceasta sansa care atunci nu exista...Daca plecai definitiv fara vointa Partidului adica a lui Nea Nicu putea sa te cheme oricum,parnaie scria pe tine...Pana si Valentin i-a scos pasaport mamei lui Marcel mai pe fereala altfel o blocau...Doar varfurile comuniste si securiste puteau sa plece cand doreau dar daca aveau un gand sa ramana li se intampla acelasi lucru...Azi o mana de oameni cu al lor Tovaras suprem au acaparat Romania si nu-i mai dau drumul,diferenta este ca prin vot putem scapa

carol_k
carol_k  •  01 Decembrie 2011, 11:00

Toti au regretat plecarea lui Marcel mai putin poate dinamovistii,principalii rivali atunci ai Stelei dar putini l-au facut tradator...Pentru ca atunci toata lumea isi dorea sa plece,mai ales tinerii si mai ales cei competenti...Putorile sau smecherasii ramaneau oferindu-se si exemple de patriotism...Se vede ca cel ce-si spune ca "era copil" si-l ataca habar nu are cum era atunci SISTEMUL,daca iti pleca o ruda indepartata in Occident si nu un frate,copil sau parinte te lingeai pe bot de un serviciu bun in traducere erai dat afara,erai interogat si filat permanent de Securitate,de plecat afara nici pana in Bulgaria nu mai erai lasat etc Lasati mai rautatile astea ieftine !

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează