Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 09:20

Elemente suprinzătoare despre moartea lui Costică Ştefănescu, povestea carierei, amintirile unui dialog cu el şi un comentariu al lui Cătălin Tolontan despre întrebările care rămîn după sinucidere, totul într-o nouă ediţie elogiu a Gazetei Sporturilor.

Marţi, 20 august, marele fotbalist Costică Ştefănescu s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar. Era bolnav de cancer şi rănit de lipssa de speranţă. La 62 de ani, adunase glorie, iubirea oamenilor şi bani şi, de la aceştia, spun amicii, a pornit o ultimă discuţie cu Maria, cea de-a doua soţie a sa, chiar în spital. Puţin mai tîrziu, bolnav de epuizare, tulburat şi deznădăjduit de iminenţa morţii, el a sărit pe geam.

Citeşte cele 6 pagini dedicate celui supranumit de olteni "ministrul apărării". Nu uita că poţi citi ziarul, exclusiv pe net, în ediţia de Gazeta digitală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion