GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DINAMO

Bărbatul înecat în râul Dâmvovița era un mare fan al lui Dinamo » Cum s-a petrecut tragedia din Capitală: a murit încercând să salveze un minor

Intervenția echipajelor de salvare a fost zadarnică, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat // FOTO:  Mediafax
Intervenția echipajelor de salvare a fost zadarnică, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat // FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 14:19

Bărbatul care a murit înecat marți în râul Dâmbovița era un mare susținător al clubului Dinamo. Trupul acestuia va fi depus vineri în incinta stadionului din „Ștefan cel Mare”.

Miercuri dimineața, agențiile de presă din România lansau o informație îngrijorătoare: un bărbat de 25 de ani era căutat de scafandri în râul Dâmbovița. Acesta intrase în apă pentru a încerca să salveze un minor de 16 ani care se aventurase în prealabil în apă. Temerile au devenit certitudine peste câteva minute. Căutările fuseseră în zadar, iar trupul bărbatului a fost scos din apă fără suflare.

Ulterior, s-a aflat că bărbatul respectiv era un înfocat susținător al lui Dinamo. Pagina oficială a clubului a distribuit un mesaj de rămas bun, la fel cum au făcut-o și numeroase pagini ale suporterilor.

Daniel Dobrotă, poreclit „Ploieșteanu'”, avea 25 de ani și era nelipsit de la meciurile jucate de echipa mare sau de grupele de copii și juniori ale lui Dinamo.

O ipostază reprezentativă, cu care presa și apropiații prezenți la meciuri se obișnuiseră: singur, încurajând echipele de juniori ale lui Dinamo

Trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus vineri, preț de câteva zeci de minute, la stadionul din „Ștefan cel Mare”, urmând ca înmormântarea să aibă loc sâmbătă, la Ploiești. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ios_ge
ios_ge  •  20 Iunie 2019, 14:54

Odihneasca-se in pace!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează